|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Συγνώμη αν κάνω λάθος που φτιάχνω νέο μήνυμα γι' αυτό το θέμα αλλά δε μπορούσα να βρω κάτι παρόμοιο τώρα που ψάχνω...
Δυστυχώς ή ευτυχώς σήμερα μία φίλη μου μου αγόρασε έναν "γλύφτη". Τα εισαγωγικά τα βάζω γιατί έχω ήδη διαβάσει (αν και έχασα το link) για τους "γλύφτες"... Το επείγον ερώτημα μου είναι το εξής: Τι του δίνω για φαΐ;; Έχω ήδη δύο Guppies (σε 60 L ενυδρείο) τα οποία τους δίνω "Νιφάδες Λαχανικών" της Sera (Flora). Από το pet shop της φίλης μου της είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα και τρώει τα πάντα... Ισχύει;; Το αμέσως λιγότερο επείγον ερώτημα είναι: Πρόβλημα με τα Guppies θα δημιουργηθεί με την έλευση του νέου κατοίκου; Το καθόλου επείγον ερώτημα είναι: Τελικά πως ονομάζεται το ψάρι αυτό; Σας δίνω και φωτογραφία για να σας βοηθήσει... (Προφανώς δε θα πάθω και κάτι αν δε απαντηθεί αυτή η ερώτηση μου...) Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιαδήποτε βοήθεια... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια - "κατσαρωμένα" φύλα... | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 13-06-09 19:59 |
Πρόταση για "γλύφτη" | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-05-09 08:58 |
Βοήθεια για "εξάρτημα" λαμπών φθορίου | cobaingr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-11-05 21:31 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |