Βοήθεια για "γλύφτη"
2 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα! Συγνώμη αν κάνω λάθος που φτιάχνω νέο μήνυμα γι' αυτό το θέμα αλλά δε μπορούσα να βρω κάτι παρόμοιο τώρα που ψάχνω...
Δυστυχώς ή ευτυχώς σήμερα μία φίλη μου μου αγόρασε έναν "γλύφτη". Τα εισαγωγικά τα βάζω γιατί έχω ήδη διαβάσει (αν και έχασα το link) για τους "γλύφτες"... Το επείγον ερώτημα μου είναι το εξής: Τι του δίνω για φαΐ;; Έχω ήδη δύο Guppies (σε 60 L ενυδρείο) τα οποία τους δίνω "Νιφάδες Λαχανικών" της Sera (Flora). Από το pet shop της φίλης μου της είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα και τρώει τα πάντα... Ισχύει;; Το αμέσως λιγότερο επείγον ερώτημα είναι: Πρόβλημα με τα Guppies θα δημιουργηθεί με την έλευση του νέου κατοίκου; Το καθόλου επείγον ερώτημα είναι: Τελικά πως ονομάζεται το ψάρι αυτό; Σας δίνω και φωτογραφία για να σας βοηθήσει... (Προφανώς δε θα πάθω και κάτι αν δε απαντηθεί αυτή η ερώτηση μου...) Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιαδήποτε βοήθεια... |
Λέγεται πλεκόστομος και δεν ταιριάζει με τα γκάπυ.και τρώει και τα μίκρα.επιπλέον γίνεται τεράστιος!καλύτερα πήγαινε τον πίσω.
|
Βασικα το προβλημα θα το εχει ο ιδιος ο πλεκο και οχι τοσο τα γκαπυ!
Χρειαζεται τελειως διαφορετικες συνθηκες νερου (μαλακο και οξυνο νερο) και αργα η γρηγορα θα εχει προβληματα! Εκτος των αλλων γινεται τεραστιος ... Αρα -γνωμη μου- καλυτερα να ανυσηχησεις για το πως θα τον δωσεις πισω και οχι για το τι θα τρωει ... μια που κατω απο αυτες τις συνθηκες ... λιγα ειναι τα .. ψωμια του! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μπορείς να τον πας πίσω ή να τον δώσεις σε κάποιο χόμπιστα που να τον θέλει.οπ με πρόλαβες!;)
|
Παράθεση:
Ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ για την άμεση βοήθεια... |
Καλύτερα νομίζω στο ενυδρείο μέχρι τι δευτέρα.αν θες πήγαινε στο water inn που είναι ανοιχτό μέχρι τις 8.
|
Σε γιάλα δεν θα αντέξει λόγο θερμοκρασίας.
Για μένα πάντως μιας και είναι μικρός ακόμα, πιστεύω ότι μπορείς να τον κρατήσεις και τον δίνεις όταν μεγαλώση και δεν κάνει πλέον στα λίτρα σου.Γνώμη μου. |
Παράθεση:
Παιδιά ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την βοήθεια όλων σας... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Δεν θα έχεις πρόβλημα με τα guppy.
|
Κανένα πρόβλημα με τα γκαπάκια για λίγες μέρες, ρίξτον μέσα, απλά να μην μείνει πολύ καιρό, γιατί δεν θα στον αλλάζουν στο πετσόπ.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board