|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στους θαλασσινούς …
Θα είμαι λιτός και περιεκτικός … Όπως και στους περισσότερους χομπίστες το όνειρο μου είναι να φτιάξω κάποια στιγμή ένα θαλασσινό ενυδρείο … Όχι κάτι το φοβερό … Έχω ένα 55αρι και θα ήθελα να ξέρω τι χρειάζεται … Επίσης έχω 2 εσωτερικά φίλτρα με κοντά στα 600 λίτρα την ώρα απόδοση … Ο φωτισμός είναι κοντά στα 70 watt συνολικά με 3 λάμπες … Και ένα Moon light… Ηλεκτρονικός θερμοστάτης ψύξης θέρμανσης !! Σύντομα οι Φώτο για να γίνει κατανοητότερο Θέλω απλά πράγματα … Λίγο βράχο … 2 clownακια … ίσως και κάνα ακόμα ψαράκι … και κάνα οστρακοειδές … αστερία κτλ κτλ .. Και εδώ μπαίνουν οι ερωτήσεις :
ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας !! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την γνωμη σας παρακαλω . | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 28-10-06 21:41 |
Καθαρισμός. Την γνώμη σας .... ? | Μάγγος Θωμάς | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-02-06 21:49 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |
Θέλω την γνώμη σας | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-11-04 21:38 |
Την γνώμη σας. | KAVOURNEN | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-09-04 23:20 |