|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα φαντάζομαι οτι σ' αυτα που έχεις ζητήσει έχεις συμπεριλάβει και αυτά που θα μου δώσεις σωστα? (οπως συμφωνήσαμε 50-50 απο όλα)
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα θα σου φερω εγω moss αρκει πανω στο κρομο του δεντρου που εχεις να γραψεις i love mikenuke μεσα σε μια καρδια σκαλισμενη με σουγια, ή με ψαλιδι του πανου!
Δυστυχως ελαχιστα κομματια εμειναν απο λαβιδες, ψαλιδια νομιζω καθολου.ασχημα τα πραγμτα περιοδικα δεν εφερα, σελιδες απο το μπλοκακι μου με τις αποδειξεις τελειωσαν, θα σας δινω ραβασακι IOU μου φαινεται! Μου χαλασε και η φωτογραφικη και παλι χαλια φωτο θα εχουμε απο τη συναντηση μου τη ματιαξατε! Αντε τα λεμε απο κοντα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και στο δέντρο θα χαράξω την προσωπογραφία σου, όχι μόνο το όνομά σου. ![]() drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr paco chris129 Neoklis Vasilakis MiziGr snakepanos mikenuke Το δικό σου μήνυμα Χάρη, κάνω πως δεν το είδα. ![]() Αφήστε με τώρα, πάω να κλαδέψω... |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να έρθω.
![]() Τα γατόψαρα τι κάνουν; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Mια χαρά είναι τα κορυντοράκια Γιάννη, σκάβουν την άμμο και μου ξεριζώνουν την cuba, αλλά χαλάλι τους, είναι κουκλιά. |
|
|||
|
|||
![]()
....δυστυχως και εγω (lmaikl) λογω "ανωτερας βιας" δε θα μπορεσω...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim zipo panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr paco chris129 Neoklis Vasilakis MiziGr snakepanos mikenuke |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Θα τα πούμε ίσως στην κοπή της πίτας, καλά να περάσετε. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα να περάσετε παιδιά! Σήμερα κι εγώ λόγω ανωτέρας βίας θα λείπω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶κυρο κι εγω δεν θα μπορεσω να ερθω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φώτο 1
******* Σπάμε τα καθιερωμένα! Οι γυναίκες επιτέλους αρχίζουν και κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Και η γυναίκα του paco ήρθε λίγο αργότερα γι αυτό είναι εκτός πλάνου. Η Γωγώ που χάθηκε άραγε; Debie την άλλη φορά σε περιμένουμε μόνη ή με παρέα! ΥΓ:1ο Κουίζ! Ποιός έχει δώσει στη γυναίκα του να φυλάει κλαδεματάκια; Φώτο 2 ******* Και νέες παρουσίες στη συνάντηση! πχ panosnaik και άλλοι.... (που κλασικά δεν συγκράτησα τα nickname τους) ΥΓ: 2ο Κουίζ! Μετά το σβήσιμο του τσιγάρου, κατά την επαναφορά του χεριού, η σακουλίτσα με τα φυτά παρέμεινε στη θέση της; Φώτο 3 ******* Χαιρετισμός από τον Alex_salonica, επιρεασμένος από τις συνεχείς του επαφές με τους γερμανούς εκτροφείς γαρίδας! Φώτο 4 ******* - Δεν τα πήρα για μένα!!! Για τον φουκαριάρη τον kalaxan!!!
|
|||
|
|||
![]()
Απαντήσεις στο κουίζ:
Από αριστερά, Κική, Χριστίνα, Δημήτρης (zipo), Βασίλης (paco), Παρασκευή (paraskevi_gr), Έλενα. Τονίζω το γεγονός ότι η γυναίκα του Βασίλη δεν έχει έρθει ακόμη (μετά του κόπηκε το χαμόγελο). ![]() Πίσω από την αφεντιά μου ο Παναγιώτης (snakepanos) βρε ανορθόγραφε φωτοχάλια, με την άσπρη ρίγα στα μανίκια ο Crywolf και δεξιά με το άσπρο ο Γιάννης (kingrim), οι νέες παρουσίες. Από αριστερά christsos, Alex_Salonica, aquaman (Δημήτρης), paco (Βασίλης) και kostaskich. Αυτά είναι τα φυτά που έφερα βρε βρωμερέ συκοφάντη, σιχαμένε λασπολόγε, πανελίστα κουτσομπολίστικων μεσημεριανών εκπομπών. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κύριε Απουσιολόγε,
Δυστυχώς δε μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά. Έχω όμως μια απορία: Πόσες απουσίες δικαιούμαστε; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
3, μετά χάνεις χρονιά και πηγαίνεις στο τμήμα των καθυστερ.., ε, αρχαρίων, μαζί με τον panos1972. ![]() ![]() ![]() Εκεί όμως τα μαθήματα είναι πιο εύκολα, όπως: "Γιατί δεν μπαίνουν οι αφρικάνες σε φουλ φυτεμένο", "Γιατί δεν βάζουμε μωρά ξιφοφόρων με κιχλίδες redmouth", "Η αναπαραγωγική διαδικασία και γιατί δεν πρέπει να προσδοκούμε αποτελέσματα όταν τα ψάρια μας είναι μόνο αρσενικά" και "πώς να πείσω τη γυναίκα μου να βάλω ένα νταμάρι μέσα στο σαλόνι μας". ![]() Αυτό φοβήθηκε και ο Στρατηγός και ήρθε, αν και είχε δηλώσει ότι δεν θα ερχόταν. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ οι Φώτο είναι χάλια και προτείνω να σβηστούν (πείτε ρε παιδιά ότι τραβάτε να γυρίσουμε από το καλό προφίλ) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φωτογραφίες, οι οποίες είναι άθλιες από καλλιτεχνικής απόψεως και παραβιάζουν τα προσωπικά σου δεδομένα, τότε μπορείς να προχωρήσεις σε αγωγή, ζητώντας αποζημίωση για προσβολή της προσωπικότητάς σου και να του πάρεις το ολοκαίνουριο 240λιτρο που φυλάει συσκευασμένο στο μπαλκόνι του. Εννοείται ότι δεν θα πληρώσεις τίποτε, μόνη μου αμοιβή, η χαρά που θα πάρω. ![]() ![]() Όσο για τον Βασίλη (paco), απλά ενημέρωσα την σύζυγό του για ποιάν προορίζονταν οι γαριδούλες που ψάρευε πριν τη συνάντηση. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χάλασε ο κόσμος! Κάρφωμα με ονοματεπώνυμο! Την παληά εποχή είχαν τουλάχιστον κουκούλες!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμμ τι θελεις απο μενα ταυτοτητα-και υπεύθυνη δηλωση οτι δεν εδωσα αδεια για δημοσιευση των φωτο που δεν ηξερα οτι εβγαζε :Ρ
βαζω και μια αγγελια για φυτα και ψαριαφιλτρο για το 240ρι αφου ξεκινά κουτρα ας τελειωσει κουτρα |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και βγήκε το όνομα του Κώστα (δικαιολογημένα φυσικά) τον ευχαριστώ για τα δύσκολα κλαδέματά του (φακη,πιστια, λιωμένο κερατόφυλλο) καθώς και τις τεράστιες ποσότητες απο αντιδια, εμμ, egeria densa..
gracie mile --- Oh Sultan! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Είχε όμως και μερικά καλούτσικα κομμάτια.. ![]() Τέσπα θα σου φέρω βρε γκρινιάρη από αυτό με τους κόκκινους κόμπους αύριο(αν βρεθούμε).. ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Αλλά ναι ο γνωστός λασπολόγος συκοφάντης μόλις είδε φυτά στο τραπέζι πετάχτηκε από την άλλη άκρη του τραπεζιού σαν έμπειρος παπαράτσι να μας φωτογραφήσει.. (καλά δεν τα λέω δάσκαλε Κώστα?) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 08-02-10 στις 13:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είστε σκέτη απόλαυση
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πολύ λοιπόν Χάρη για το 1/3 κλαδέματος από καμπόμπα, το έβαλα στο πέτο μου σε έναν γάμο που πήγα μετά τη συνάντηση. ![]() Την άλλη φορά θα φροντίσω να πάρεις κι εσύ από αυτό που πήραν οι άλλοι και δεν θυμάμαι πώς το λένε, αλλά το όνομά του θυμίζει... αντίδια. ![]() Πολύ καλά τα λες αγαπημένε μου μαθητή, εύγε. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Έυχομαι να αναφέρεσαι σε μένα, και όχι στον Kalaxan. Εγώ τουλάχιστον κρατάω τα προσχήματα ενω αυτος όχι.... ![]() ![]() ![]() Α ναι, αν έβαλες απο την καμπομπα μέσα στο ενυδρείο να ξέρεις οτι δεν είναι η γνωστή Αλλά είναι απο αυτό το είδος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλάκια σταυρωτά!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον η συνάντηση ήταν τέλεια όπως πάντα.
Ευχαριστώ τον paco για τις υπέροχες γαριδούλες. (Κώστα θα σου πω καμια κουβέντα. Πρώτα τον Πανο μετά τον Βασίλη θα μου βγει το όνομα ότι χωρίζω τα ζευγάρια). :P Ευχαριστώ τον kalaxan για την Egeria densa και τον bokosta για το κερατόφυλλο. σσ. αν ξέχασα κανέναν μη με "δείρει" τον ευχαριστώ και αυτόν. Επομενη συνάντηση στην πίτα.
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Παρασκευή μη μου θυμώνεις, επειδή είσαι η μόνη που έρχεται οικειοθελώς στις συναντήσεις (τις δικές μας τις σέρνουμε),
και ξέρω ότι δεν παρεξηγείσαι, γι' αυτό σε "χρησιμοποιώ" για να πειράξω τα ρεμάλια, είσαι σαν μια θηλυκιά γκαπίνα μαζί με 20 αρσενικούς. ![]() Αυτή είναι πολύ λάθος αναλογία και νομίζω ότι αν έφερνες 5-6 φίλες σου, θα μειωνόταν η πίεση και όλα θα ήταν καλύτερα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
{ είσαι σαν μια θηλυκιά γκαπίνα μαζί με 20 αρσενικούς.
![]() Αμάν βρε αγόρι μου....τι παρομοίωση ήταν αυτή? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ¶λλωστε η Παρασκευή δεν μοιάζει στις άχρωμες γκαπίνες, όπως κι εμείς δεν έχουμε την χάρη των αρσενικών γκάπυ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σε δω να ανεμιζεις μια κοκκινη της φωτιας με μαυρα στιγματα φουστα ....και τι στον κοσμο!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |