|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να έρθω.
![]() Τα γατόψαρα τι κάνουν; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Mια χαρά είναι τα κορυντοράκια Γιάννη, σκάβουν την άμμο και μου ξεριζώνουν την cuba, αλλά χαλάλι τους, είναι κουκλιά. |
|
|||
|
|||
![]()
....δυστυχως και εγω (lmaikl) λογω "ανωτερας βιας" δε θα μπορεσω...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim zipo panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr paco chris129 Neoklis Vasilakis MiziGr snakepanos mikenuke |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Θα τα πούμε ίσως στην κοπή της πίτας, καλά να περάσετε. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα να περάσετε παιδιά! Σήμερα κι εγώ λόγω ανωτέρας βίας θα λείπω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άκυρο κι εγω δεν θα μπορεσω να ερθω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φώτο 1
******* Σπάμε τα καθιερωμένα! Οι γυναίκες επιτέλους αρχίζουν και κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Και η γυναίκα του paco ήρθε λίγο αργότερα γι αυτό είναι εκτός πλάνου. Η Γωγώ που χάθηκε άραγε; Debie την άλλη φορά σε περιμένουμε μόνη ή με παρέα! ΥΓ:1ο Κουίζ! Ποιός έχει δώσει στη γυναίκα του να φυλάει κλαδεματάκια; Φώτο 2 ******* Και νέες παρουσίες στη συνάντηση! πχ panosnaik και άλλοι.... (που κλασικά δεν συγκράτησα τα nickname τους) ΥΓ: 2ο Κουίζ! Μετά το σβήσιμο του τσιγάρου, κατά την επαναφορά του χεριού, η σακουλίτσα με τα φυτά παρέμεινε στη θέση της; Φώτο 3 ******* Χαιρετισμός από τον Alex_salonica, επιρεασμένος από τις συνεχείς του επαφές με τους γερμανούς εκτροφείς γαρίδας! Φώτο 4 ******* - Δεν τα πήρα για μένα!!! Για τον φουκαριάρη τον kalaxan!!!
|
|||
|
|||
![]()
Απαντήσεις στο κουίζ:
Από αριστερά, Κική, Χριστίνα, Δημήτρης (zipo), Βασίλης (paco), Παρασκευή (paraskevi_gr), Έλενα. Τονίζω το γεγονός ότι η γυναίκα του Βασίλη δεν έχει έρθει ακόμη (μετά του κόπηκε το χαμόγελο). ![]() Πίσω από την αφεντιά μου ο Παναγιώτης (snakepanos) βρε ανορθόγραφε φωτοχάλια, με την άσπρη ρίγα στα μανίκια ο Crywolf και δεξιά με το άσπρο ο Γιάννης (kingrim), οι νέες παρουσίες. Από αριστερά christsos, Alex_Salonica, aquaman (Δημήτρης), paco (Βασίλης) και kostaskich. Αυτά είναι τα φυτά που έφερα βρε βρωμερέ συκοφάντη, σιχαμένε λασπολόγε, πανελίστα κουτσομπολίστικων μεσημεριανών εκπομπών. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |