|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
{ είσαι σαν μια θηλυκιά γκαπίνα μαζί με 20 αρσενικούς.
![]() Αμάν βρε αγόρι μου....τι παρομοίωση ήταν αυτή? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Άλλωστε η Παρασκευή δεν μοιάζει στις άχρωμες γκαπίνες, όπως κι εμείς δεν έχουμε την χάρη των αρσενικών γκάπυ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σε δω να ανεμιζεις μια κοκκινη της φωτιας με μαυρα στιγματα φουστα ....και τι στον κοσμο!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΠΑΝΟ ΕΛΑ!!!!
|
||||
|
||||
![]() Να βρε Κώστα η ευκαιρία σου! Τόσο καιρό πια μου έλεγες: - "Πως να τους το πω.... Μήπως πλάγια; Να βάλω μια με σχεδιάκια κλαδέματα;" Να έρχεσαι στις συγκεντρώσεις με φούστα-μπλούζα που πάει κιόλας!!! (Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, παρακαλώ δείτε το παραπάνω σχόλιο μόνο όπως είναι, χωρίς προεκτάσεις και γενικεύσεις. Απλά πειράζω έναν καλό φίλο! )
|
||||
|
||||
![]()
αν καταφερα και της εστειλα οκ που θα παει θα μαθω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είμαι ερωτευμένος με τον Πάνο και ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ @$&@#% γι' αυτά που έγραψε. ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
συγκέντρωσέ τα εκεί, μαζί με τις φωτό, για να το βλέπουν όλοι. Εδώ μπαίνουν μόνο οι Βορειοελλαδίτες και όπως βλέπεις εδώ συζητάμε σοβαρά, μόνο για τις συναντήσεις μας και δεν βγαίνουμε ποτέ, μα ποτέ εκτός θέματος. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 10-02-10 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας. Δεν ξερω να βαζω φωτο για να σας στειλω την καινουργια μου γεννα απο τα τζουελ μου .
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάτα "post reply", μετά κάτω κάτω το "διαχείριση συννημένων αρχείων".
Στο παραθυράκι που θα ανοίξει πάτα "browse", βρες την φωτό στον υπολογιστή σου και πάτα "ανέβασμα". Πατάς τέλος το "καταχώρηση απάντησης" κι αυτό είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω ,θα κατεβασω νραιβερς για το κινιτο μου γιατι εκανα φορματ και τα εχασα και μετα θα ανεβασω φωτο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |