|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
O "Blackberry" είναι ένα tigerhead oranda.Ενω δεν είχα κανένα σκοπό να αποκτήσω νέο χρυσόψαρο αυτή την εποχή ,μόλις το είδα με συγκίνησε λόγω της ιδιομορφίας του.
Το δυστύχημα σε αυτη την ποικιλία των χρυσοψάρων είναι οτι ο λιπώδης ιστός που αναπτύσεται στο κεφάλι πολλές φορές δημιουργεί σημαντικά προβλήματα. Στον "Blackberry" έχουν καλυφθεί κατά μεγάλο ποσοστό τα μάτια του, με αποτέλεσμα την πολύ μικρη ορατότητα(Τα μάτια του με δυσκολία μπορεί να τα διακρίνει κανείς).Σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να βλέπει καθόλου.Πολύ πιθανόν να αποκτησει αργότερα και αναπνευστικά προβλήματα για τον ίδιο λόγο . Παρακαλώ οποιος γνωριζει κάποιον κτηνίατρο (από την Κ/Δ Μακεδονία) ας τον ρωτήσει αν μπορεί να αναλάβει την αφαίρεση αυτού του λίπους. ![]() Ευχαριστώ. ![]() ![]()
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 19-02-16 στις 11:20 |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να γίνει καλά το ψαράκι σου .. αλλά τι μπορεί να κάνει έστω και ένας χειρούργος σε ....ψάρι ?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αναισθησία και λιποαναρόφηση
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω ,εχω την εντυπωση οτι υπηρχε παλια ενας κτηνιατρος που γνωριζε απο χειρουργικη σε ψαρια...αν θυμαμαι μαλιστα ειχε το ιατρειο του,50 μετρα πιο πανω απο τον αμαζωνιο στην αγγελακη...δυστυχως δεν γνωριζω αλλες λεπτομερειες ονομα,τηλ κλπ,αλλα κατα ποσο η πληροφορια μου, σωκρατη μου παραμενει ενεργη και ''φρεσκια''.........καλη τυχη....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στις παρακάτω φωτογραφίες ,βλέπετε τι ανάλογο πρέπει να γίνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αν έχουμε κανέναν κτηνίατρο στο Gab ή οποιος γνωρίζει κανέναν που μπορεί να ασχοληθεί ,ας με ενημερώσει. |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικά δεν φανταζόμουν ποτέ πως μπορεί να γίνει χειρουργείο σε ψάρι !
ισως να το είχα αποκλύσει λόγο του πως μπορεί να γίνει επέμβαση μεσα στο νερο ? απο τις φωτο φαντάζομαι πως γίνετε για λιγα δευτερόλεπτα δουλειά, το βάζουν στο νέρό, μετά πάλι έξω κτπ ? ! πραγματικά εντυπωσιακό ! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση τζαμιου | nikosn | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 9 | 13-05-15 17:24 |
Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
lionhead ή oranda? | oikonm | Χρυσόψαρα | 3 | 16-08-07 09:18 |
LIONHEAD(RANCHU) | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 5 | 20-12-04 20:09 |