|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην συγχαρητηρια στο Socratis που μπηκε σε αυτη τη διαδικασια και που καταφερε να βρει λυση!
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι το πως κρατανε το ψαρι ζωντανο τοση ωρα εξω απο το νερο? Δεν υποφερει? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GusEco : 01-01-07 στις 19:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ναρκωμένο !
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο οίνος σου Σωκράτη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μέινει άφωνος (έστω και ετεροχρονισμένα!!!!). Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σωκράτη. Ελπίζω να τον γνωρίσω και προσωπικά την Κυριακή στη ΔΕΘ.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όχι παλά άφωνος αλλά με κάτι μάτια σαν του blackBerry είμαι...
Αν και ετεροχρονισμένα, πολύ ετεροχρονισμένα, συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εγχείρηση αλλά και στον "ιδιοκτήτη" που έψαξε, βρήκε και τελικά αποφάσισε να δώσει στο ψαράκι του μια καινούρια ζωή. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι αν πάρεις στα χέρια σου το περιοδικό "Ενυδρείο" τεύχος 13, θα δεις πολλά περισσότερα από τη συγκεκριμένη εγχείρηση!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα πληροφορήθηκα πως πριν λίγες μέρες ,συγκεκριμένα στις 19/12/08 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επέμβαση σε οράντα ,αυτην την φορά στην Αθήνα.Δυστυχώς αυτη τη φορά τα νέα δεν είναι ευχάριστα - το ψάρι πέθανε λίγες ώρες μετά το πέρας της επέμβασης. Ενώ ξεπέρασε την αναισθησία στην συνέχεια υπέκυψε. Ίσως το sok ήταν μεγάλο, ίσως η φυσική κατάσταση του ψαριού δεν το επέτρεψε να νικήσει το stress της επέμβασης.
Αναμένω περισσότερες πληροφορίες οπότε και θα σας ενημερώσω.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 18-02-16 στις 23:29 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση τζαμιου | nikosn | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 9 | 13-05-15 17:24 |
Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
lionhead ή oranda? | oikonm | Χρυσόψαρα | 3 | 16-08-07 09:18 |
LIONHEAD(RANCHU) | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 5 | 20-12-04 20:09 |