|
|
|||
|
|||
![]()
διακρινω μια αληθινη αγαπη για το ψαρι σου
εγω δεν νομιζω να εκανα κατι αντιστοιχο (φτου μου) θα ηθελα να μαθω το ακριβες κοστος της ολης διαδικασιας (δεν ειναι κακο να ειπωθει δημοσια, ετσι και αλλιως δεν ειναι παρανομη δραστηριοτητα) ευχαριστω και καλη χρονια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε κάποιο σημείο έγινε σχετική αναφορά σε αυτό.Από την άλλη πιστεύω πως δεν έχει και καμμία σημασία. |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικός ο Σωκράτης!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εξακολουθω να μην βλεπω πουθενα καποιο κοστος, εχει δικιο οτι δεν εχει και πολυ σημασια απλα ρωτησα (καλοπροαιρετα και με καποια δοση αφελειας) απο περιεργεια
συγνωμη εαν σε εφερα σε δυσκολη θεση δεν θα επιμεινω περισοτερο, οπως θες... καλη χρονια και υγεια στο ψαρακι σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εξοπλισμος co2=140 euro...
reef tank 600 ltrs=1200 euro... χειρουργικη επεμβαση στο ψαρι του σωκρατη=ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ..!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν βλέπεις κάποιο κοστολόγιο γιατι απλά δεν υπάρχει .Δεν στοίχισε τίποτε. Ευχαριστώ για τις ευχές. Καλή χρονιά,με υγεία. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε τα καλυτερα χριστουγεννα θα κανει το ψαρακι σου φετος.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωκράτη ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΥΘΗΜΕΙΣ...
|
||||
|
||||
![]()
Είς υγείαν του BlackBerry !! Χικ !!
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση τζαμιου | nikosn | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 9 | 13-05-15 17:24 |
Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
lionhead ή oranda? | oikonm | Χρυσόψαρα | 3 | 16-08-07 09:18 |
LIONHEAD(RANCHU) | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 5 | 20-12-04 20:09 |