|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστάσεις του ενυδρείου ειναι 101x41x50 και είναι στη διαδικασία στρωσίματος.Είμαι ανάμεσα σε αυτα τα 2 είδη και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ξέρω ότι τα σκαλάρια είναι καλύτερα να τα έχεις σε 60εκ. ύψος αλλά αν έχω μέχρι 4 μπορούν να μπουν στο δικό μου? Από την άλλη μου αρέσουν πολύ και τα neon αλλά φοβάμαι μήπως δείχνει άδειο το ενυδρείο με αυτά, επειδή ειναι μικρά σε μέγεθος. Αργότερα όταν στρώσει ο βυθός θα προσθέσω και μια ομάδα 8-10 ατόμων από κόρυς. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλάρια | Kleis98 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-12-11 17:10 |
Σκαλάρια και kribensis σε 160 λίτρα. Ναι ή όχι; | SlimData | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 13-09-11 14:23 |
Σκαλάρια | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-12-08 23:13 |
Σκαλάρια | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 19:10 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |