|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ο καθενας εχει την δικια του γνωμη για τα αγγελοψαρα και τα λιτρα,ας δειξουμε σεβασμο στις αποψεις καποιων διοτι ξερω ποσο πολυ ασχολουνται με το χομπυ αυτο οι "ψαροκαμμενοι"
![]() ![]() Δημητρη εγω επιμενω στις αποψεις μου και δεν μου αρεσουν οι ψαροσουπες αφρικη με αμαζονιου π.χ. διοτι αλλα δεν ταιριαζουν στο στησιμο και απο συμπεριφορες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα χαρακτηριζες ψαροσουπα ενα ζευγαρι kribensis με ενα κοπαδι απο lemon tetras σε ενα 100αρι ενυδρειο με ph 6.8 και θερμοκρασια 25c? H μηπως θα εδινες τον ιδιο χαρακτηρισμο για ενα ενυδρειο 120 εκατοστων με ενα μεγαλο κοπαδι απο Μελανοταινιες praecox και στον βυθο 4-5 ancistrus sp. με ενα ph 6.5 και θερμοκρασια 27c? Mπορω ευκολα να γραφω παραδειγματα εως αυριο το πρωι... Ειναι λοιπον ψαροσουπες αυτα?
|
||||
|
||||
![]()
παλικαρια,του τοχουμε τσακισει στο offtopic το θεμα του xlapatsas.(ναι εκεινος το ξεκινησε το θεμα)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα απο αυτα τα -οχι και τοσο- off topic θα μαθει αρκετα και θα βοηθηθει για την επιλογη του.
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι εγω προσωπικα ειμαι υπερ του βιοτοπικου, και οχι τοσο γενικα οπως το λες αλλα πολυ πιο συγκεκριμενα (πχ βιοτοπος ποταμου Μεκ Κονγκ) αλλα οταν μιλαμε για κοινωνικο δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και βιοτοπικο, φτανει οι κατοικοι του να προερχονται απο βιοτοπους που οι συνθηκες ταιριαζουν. Ασχετα με τις συνθηκες, τι σου ταιριαζει καλυτερα? Σκαλαρια με Νεον ? (που ειναι απολυτως βιοτοπικος συνδυασμος, αλλα εχουμε να κανουμε με συνδυασμο θηρευτη-θηραματος) η pearl γκουραμια με νεον? (που αναμιγνυεται ΝΑ Ασια με Αμαζονιο, αλλα θελουν και τα δυο ειδη ακριβως ιδιες συνθηκες και ζουν ειρηνικοτατα -εκτος την περιπτωση που εχουμε προστασια φωλιας)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλάρια | Kleis98 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-12-11 17:10 |
Σκαλάρια και kribensis σε 160 λίτρα. Ναι ή όχι; | SlimData | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 13-09-11 14:23 |
Σκαλάρια | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-12-08 23:13 |
Σκαλάρια | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 19:10 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |