|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
pleon κανει ενα ελαφρυ γκρρρ.. οταν πλησιαζω κοντα... δεν νομιζω γιατι τα πιεσα πολυ (να ειναι τα μακαρονια) τωρα δεν κανει πλεον εξαερωση και ο θορυβος ειναι σχεδον 0... το σπρευμπαρ οντως εκανε ποιο πολυ θορυβο τωρα το εβγαλα και εβαλα μονο τον σωληνα και ειν αι κομπλε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα θα το γυριζες οριζοντια και θα το βυθιζες λιγο να κυματιζει ελαφρα το νερο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα δεν το χρειαζομαι μιας και εχω αεραντλια.. ![]() ------------------------- το φιλτρο γραφει 440 λ/ω αρα ποσο λετε να εχει πραγματικα? 330? να χανει το 1/4 της ροης... αρα τωρα εχω ανακυκλωση του νερου κατα 4 φορες και κατι... μια χαρα δλδ...
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 07-01-11 στις 21:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τώρα..μετρα και σε κανενα μήνα και βλέπουμε
![]() η ροή θα πέσει αρκετά γιατι θα μαζευτεί "μπίχλα" αναμεσα στα υλικά του φίλτρου. προσοχή στο καθάρισμα, ρώτα πριν κάνεις την γνωστή....λαλακία! ΟΧΙ ΜΠΛΟΥΜ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΕ ΝΕΡΟ ΒΡΥΣΗΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΨΙΜΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ, Η "ΜΠΙΧΛΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου επειδη δεν ειχα ξανα εξωτερικο δεν παει να πει οτι δεν ξερω τι κανουμε...
ξερει καποιος ποση πραγμξατικη ροη εχει?
|
|||
|
|||
![]()
αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες, δεν νομιζω να μπορεις να το υπολογισεις, αλλωστε αυτο θα μεταβαλλεται διαρκώς
Πυκνότητα υλικων, ειδος υλικών, πλήθος σφουγγαριών, υαλοβάμβακας, υψομετρική διαφορά απο το σημειο που τραβάει νερό κ.α. Ακόμα και αν το υπολογίσεις, το φίλτρο θα μαζεύει ακαθαρσίες οποτε η ροη διαρκώς θα μειώνεται |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον τραβηξα βιντεο το πως ακουγεται..
εδω ακουστε μονο την αρχη 1-2 '' μετα μου επεσε το κινητο!!! http://www.youtube.com/watch?v=n6NZacebThE εδω και με εικονα... http://www.youtube.com/watch?v=RNXDf5MTjis σας ακουγεται οκ? οποιος θελει και αλλο για να καταλαβει ας μου πει να ανεβασω κι αλλο...
|
||||
|
||||
![]()
Αχιλλέα αμαν!!!
![]() Εξαερώσεις και αλλα τέτοια δεν πειραζει αμα γίνεται μια στο τόσο. Εγώ ακού πως κανει περίπου 2 φορές την ώρα. Απο που έρχεται όλος αυτος ο αέρας δεν ξέρω. Και δεν εχω και αεραντλία... Με λίγα λόγια, πρεπει να το αφήσεις καιρό, να στρώσει, να μαζέψει την μούργα του, και μετά κανεις αλλαγές. Το μόνο που θα σου πρότεινα είνια να κόψεις όσο περισσευει απο τους σωλήνες, για να μην κάνει πολυ κοιλία. Τζαμπα κοβεις ροή ετσι. Εκτός και αν θα το αλλάξεις θέση και το άφησες έτσι ωστε να τα κανονίσεις τότε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι θα το αλλαξω θεση γι αυτο δεν κοβω ακριβως τους σωληνες.. απλα ανεβασα τα βιντεο ετσι... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
να τα βαλω να ειναι μπροστα... ![]() ![]() ------------------------- Ο θορυβος πλεον ειναι μηδαμινος... απλα παρατηρησα κατι οταν πιεζω με το χερι (ή βαζω κατι πανω ) εκει που εχει τα χαρακτηριστικα .. δλδ πανω απο την προπελα ο ηχος αν ακουγεται με βαση το 100 - 8 μετα ακουγεται -2 γιατι αυτο? ξερει καποιος? το ιδιο γινεται και οταν βαζω κατι πανω.. ακομα και κουτι αδειο!!!!
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 09-01-11 στις 02:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-12-09 20:12 |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim Clasic 2213 θορυβος | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 04-01-08 21:00 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |