|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια.να ρωτησω κατι ακομα πιστευετε θα ηταν καλυτερο αισθητικα αν αλλαζα την λαμπα που εχω απο λευκη σε ροζ?φυτα δεν υπαρχουν στο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια sylvania grolux (σε χαμηλα watts) και θα δεις τι ωραια φαινονται τα multies
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- ------------------------- Βρήκα εδώ σε κάτι μάντρες με οικοδομικά υλικά άμμο, μαύρη την λένε αυτοι αλλά στην ουσία είναι σκούρα γκρι. Πιστεύετε ότι κάνει; είναι πολύ ψιλή και φοβάμαι μην πετρωσε
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achilefs : 29-08-16 στις 18:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα μην αφησουν τα multies να πετρωσει αμμος απο το σκαψιμο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είναι και αυτό... Την βάζω άφοβα δηλαδή; για την λάμπα τι λες, να βαλω ροζ;
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρω πως ναι, αν κρινω απο τη δικη μου εμπειρια με τα multies. Αλλα περιμενε και καμια αλλη γνωμη. Οπως και για τη λαμπα, χρονια εχω sylvania grolux 15w σε 60αρι, χωρις να τα ενοχλει και δειχνοντας πολυ πιο ομορφο το ενυδρειο και τα ψαρια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Περιμένω γνώμες και από άλλους για την άμμο από μαντρα ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια.εδω και λιγες μερες,το ενα απο τα ψαρακια(θηλυκο) ειναι τις περισσοτερες ωρες κολλημενο στο πλαινο τζαμι και παει πανω κατω συνεχεια σαν τρελο.το συγκεκριμενο ψαρι και τωρα που κανει αυτο αλλα και απο πιο πριν ολα τα υπολοιπα το κυνηγουσαν.τι μπορει να φταιει?
|
||||
|
||||
![]()
Για κάποιο λόγο το διώχνουν από την ομάδα. Είναι σίγουρα θηλυκό?
Θα πρότεινα να το βάλεις χώρια 1-2 μέρες και μετά να το ξαναβάλεις μήπως και το δεχθούν ![]() *φωτο του ενυδρείου δεν μας έβαλες |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
επισης ολο αυτο το διαστημα ειδα μονο ενα μικρο(απο γεννα)για 3-4 μερες και μετα δεν το ξαναειδα.επειδη λογω δουλειας τα ταιζω 2 φορες την ημερα μετα το απογευμα που ειμαι σπιτι δεν ξερω αν ειχα και αλλες γεννες και τα εχασα επειδη ηθελαν πιο συχνο ταισμα. θα φροντισω συντομα να βαλω φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
Για βάλε να δούμε πως το έχεις διαμορφώσει.
Είναι σημαντικό να έχεις πολλά κελύφη. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κανένας ιδιαίτερος τρόπος για καλή λήψη; σε μια δοκιμή που έκανα καθρεφτιζεται στο τζάμι όλο το δωμάτιο...
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51076
ίσως σε βοηθήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια,μερικες φωτο απ το ενυδρειο μου,(δεν μπορεσα να κανω καλυτερη ληψη)
το μονο που θα ηθελα να κανω ακομα ειναι να βαλω ενα ποστερ στην πλατη,τωρα εχω μαυρο χαρτονι. Επισης θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα,εχω μεσα 3-4 anentome helena και καποια λιγα μικρα που γεννηθηκαν.υπαρχει περιπτωση να τρωνε τα αυγα των ψαριων?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τα helenas δυσκολα θεωρω να πειραξουν κατι. Παντως πολυ ωραιο το εχεις κανει και με πολλα κοχυλια. Τροφη τριμμενη ριχνεις μηπως υπαρχει κανενα μικρο και δεν μπορει να φαει?
Απο σκαψιμο τα βλεπεις να κανουν καθολου? Για λιγο χοντρουτσικος μου φαινεται ο βυθος.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω και τροφή σε πούδρα και τα δίνω. Νομίζω φαίνεται στις φώτο το σκαψιμο. Η άμμος ήταν επίπεδη και τώρα κάνει αυτό το ζικ ζακ. Είναι και άλλα κοχυλια που δεν φαίνονται γιατί τα έχουν θάψει. Η άμμος είναι περίπου 6-7 πόντους. Υπάρχει βέβαια και μια στρώση φελιζολ από κάτω και σε ορισμένα σημεία από το σκαψιμο έχουν φτάσει μέχρι φελιζολ
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα στην παρεα.ειδα σημερα αυτα τα μαυρα στιγματα σε ενα ψαρακι,να ανησυχησω?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Ανεμενε βοηθεια απο τους ειδικους.
|
|||
|
|||
![]()
Είχε άλλο ένα ψαράκι τέτοιο σημαδι(όχι τόσα πολλά, μόνο ενα) αλλά έχει φύγει. Όταν το είχα πρώτο δει υπέθεσα ότι είναι από χτυπήματα στα κοχυλια η τις πέτρες όταν κυνηγιουνται και μαλωνουν. Να δούμε αν ξέρει κάποιος φίλος να μας πει...
|
|||
|
|||
![]()
τελικα αυτα τα στιγματα εχουν φυγει και απο αυτο το ψαρακι.
|
||||
|
||||
![]()
τι τροφές δίνεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι τροφές είναι cichlid staple της hikari, nutridiet cichlid flakes seachem, sera vipagran, δάφνια αποξηραμένα της jbl, και cichlid omni flakes της ocean nutrition.δινω κάθε μέρα διαφορετική. Έχω και κατεψυγμένη δάφνια και cichlid mix. Από τις κατεψυγμένες είχα πολλούς μήνες να δώσω και άρχισα ξανά να τα δίνω εδώ και περίπου 15-20 μέρες 2 φορές την βδομάδα, τώρα θα το μειώσω σε 1 φορά την βδομάδα γιατί έχω την υποψία ότι από τότε που άρχισα να δίνω την κατεψυγμένη εμφανίστηκαν τα σημαδια
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανά τα μαύρα σημάδια να ήταν από εξωτερικά παράσιτα. Συνήθως φεύγουν αν οι συνθήκες είναι σωστές και το ψάρι εύρωστο.
Οι τροφές σου δεν είναι νομίζω πρόβλημα. (Η cichlid staple της hikari είναι επιπλέουσα, πως την τρώνε?) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα μετρήσεις σήμερα και εχω Gh 8,Kh 16,Ph 8.διαβασα ότι με χαμηλό Gh υπάρχει πρόβλημα στην γονιμοποίηση των αυγων και την αναπαραγωγή. Πως μπορώ να ανεβάσω το Gh χωρίς να βαλω επιπλέον πέτρες ασβεστολιθικες;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είχα ποτέ χαμηλές σκληρότητες αλλά κάτι θυμάμαι για μαγειρική σόδα... Περίμενε να σου πουν με σιγουριά αλλά και τις αναλογίες.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πρότεινα να μη κάνεις πειράματα χημείας αλλά να προσφέρεις καθαρό νερό στα ψαράκια σου, σταθερές συνθήκες/παραμέτρους και όλα θα πάνε καλά
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66881 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 l. Multifasciatus | olga | Tanganyika | 51 | 08-02-12 18:26 |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Παρουσίαση 60lit | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 30-06-06 22:50 |