|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε 2 στίβες! Δεν είναι ωραίο έτσι! Φαίνεται πολύ μουκωμένο! Και δεν θα σε βολέψει αργότερα αν θες να βάλεις κοχύλια για κοχυλόψαρα!
Αν δεν σε βολεύουν οι πέτρες, πάρε και πιο μικρές και κάνε διάφορες τρύπες. Εφόσον έχεις μήκος αξιοποίησε το! |
|
||||
|
||||
![]()
Κοχυλοψαρα δεν θα βαλω.
Θα μπουν τα j.regani και αργοτερα ισως ενα κοπαδι απο ενα ειδος cyprichromis. Αλλαξα λιγο τις πετρες.Ειναι καλυτερα ετσι?
|
||||
|
||||
![]()
προχώρα, μια χαρά νταμάρι έφτιαξες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια για την ,μεχρι στιγμης,βοηθεια,
Αυριο θα αγορασω αμμο θαλλασης να την πλυνω και να την βαλω.
|
||||
|
||||
![]()
¶μμο θαλάσσης θα αγοράσεις στην Εύβοια?
![]() Πήγαινε σε μια καθαρή παραλία και μάζεψε. Μ' ένα καλό πλύσιμο (και άνθρακα -αν θέλεις για ασφάλεια-για λίγες μέρες στο φίλτρο) και είσαι οκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μου ειπαν οτι εχουν και αμμο απο νταμαρι αλλα απο οτι ειδα,εχει πολυ ασβεστολιθο μεσα. Ειπαμε για σκληρο νερο αλλα νομιζω θα ξεφυγει με κατι τετοιο. Για μαρμαροσκονη δεν το συζητω,ειναι σαν σκονη...το εχει κανει κανεις? Θα βαλω ανθρακα σε ενα εσωτερικο φιλτρο που εχω να δουλεψει λιγες μερες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() μη κάνεις πειράματα με μαρμαρόσκονη κλπ άστα για τους γλύπτες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι οτι δεν "κοβει" το δικο μου ματι...χαχαχαχαχα Αμμο θαλασσης θα παω να παρω.Την ειχα δοκιμασει και στο παρελθον.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια αγορασα αμμο αλλα ποταμισια,μου ειπαν οτι εχεουν ελειψη εδω και ενα μηνα,
Στελνω μια φωτο να μου πειτε για την κοκκομετρια,ειναι οκ?ή θελει πιο ψιλη?
|
||||
|
||||
![]()
Καλή είναι! Καλό ξέπλυμα με πολλά χέρια και είσαι οκ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εστεισα το ενυδρειο μπηκε και η αμμος και το νερο αλλα "γκαντεμια" χανουν και τα δυο φιλτρα νερο.
Δεν μπορω να καταλαβω...και τα 2 ??? Δακρυζουν απο την ενωση με τον καδο. Ψαχνω τωρα για καινουριο εχετε να προτεινετε κατι?
|
||||
|
||||
![]()
Ποιά φίλτρα είναι? Έχω περίπου στο μυαλό μου τι πρόβλημα είναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γκαντεμιά πράγματι
![]() Ποια φίλτρα έχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Mήπως να έπερνες ένα και μεγάλο?
Mε ένα FLUVAL 306 που δίνει 1150λίτρα την ώρα πιστεύω είναι αρκετά καλά! Εκτός αν θες 2 πιο μικρά σε περίπτωση που χαλάσει το ένα ή ότιδήποτε... Εσύ αποφασίζεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 2 κινεζικα dolphin C-1300 και C-500.
Δεν ειχα προβλημα μεχρι σημερα. Τα εχω βεβαια 4 χρονια τωρα. Καλο μου φαινετε το fluval 306.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η φλατζα ειναι το λαστιχο μεταξυ του καδου και του καπακιου?
Που μπορω να βρω να την αλλαξω?
|
||||
|
||||
![]()
Η φλάντζα των dolfin είναι (αν θυμάμαι καλά) τετράγωνη και δύσκολα θα βρεις σε φλαντζάδικο. Μόνο σε πετσοπ
![]() Πριν κάνεις κάτι άλλο, πασάλειψε τις φλάντζες με βαζελίνη (καθαρή-όχι με αρώματα-απο φαρμακείο) μήπως και επανέλθει η ελαστικότητα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Τετραγωνο ειναι.Δεν ξερω αν μπει καποια φλατζα και παρει το σχημα.
Θα δοκιμασω με βαζελινη πρωτα,Θα βαλω και θα το αφησω για ποσο? Θελει ξεπλυμα μετα ή κατευθειαν θα το βαλω?
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τα κινέζικα....
Το Fluval 306 έχει πολύ λιγότερη κατανάλωση και απο το dolphin C-1300 μόνο του..φαντάσου μαζί με το C-500 Αν τα βάλεις κάτω,μαζί με τις προσαυξίσεις της ΔΕΗ θα κάνεις γρήγορα απόσβεση της αγοράς του 306. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν γινει κατι θα καταληξω στο fluval.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυριο θα δειξει τι φταιει. Παντος το απογευμα την σκουπισα με μια μπατονετα και εβγαλε μαυριλα πολυ... Ελπιζω παντος να ηταν βρωμα και να μην ειχε φθαρει το λαστιχο και εβγαινε σιγα σιγα... ------------------------- Παιδια εβγαλα τις φλατζες τις σκουπισα και τις πασαλιψα βαζελινη. Τις εχω καμια ωρα ετσι και βλεπω οτι η περισσοτερη βαζελινη σαν να εχει αποροφηθει. Να βαλω και αλλη? Ποσο να της αφησω πριν τις δοκιμασω?
Πες μου ενα ψεμα ν'αποκοιμηθω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thgparas : 26-11-12 στις 18:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε όσο θέλεις (όχι κάνα κιλό
![]() Αν δεν έχεις μεγάλη φθορά θα κάνεις δουλειά. Η βαζελίνη κλείνει τους πόρους και τις μικρο-ρωγμές της φλάντζας, διατηρεί και επαναφέρει την ελαστικότητα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εβαλα να δουλεψουν.
Το μικρο χανει ακομη λιγο αλλα καμια σχεση με χτες.Θα το αφησω λιγο να δουλεψει το εχω μεσα σε κουβα Το μεγαλο δουλευει κανονικα. Θα δειξει.... Ελπιζω να το γλυτωσα το καινουριο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θέλω προμήθεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχ φήμες λένε πως ο Κλεόβουλος έχει μετοχές στην Vaseline
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπανάρω moderator λέμε!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δείξε λίγη μεγαλοψυχία...γιορτάζεις σήμερα!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|