|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τετραγωνο ειναι.Δεν ξερω αν μπει καποια φλατζα και παρει το σχημα.
Θα δοκιμασω με βαζελινη πρωτα,Θα βαλω και θα το αφησω για ποσο? Θελει ξεπλυμα μετα ή κατευθειαν θα το βαλω?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυριο θα δειξει τι φταιει. Παντος το απογευμα την σκουπισα με μια μπατονετα και εβγαλε μαυριλα πολυ... Ελπιζω παντος να ηταν βρωμα και να μην ειχε φθαρει το λαστιχο και εβγαινε σιγα σιγα... ------------------------- Παιδια εβγαλα τις φλατζες τις σκουπισα και τις πασαλιψα βαζελινη. Τις εχω καμια ωρα ετσι και βλεπω οτι η περισσοτερη βαζελινη σαν να εχει αποροφηθει. Να βαλω και αλλη? Ποσο να της αφησω πριν τις δοκιμασω?
Πες μου ενα ψεμα ν'αποκοιμηθω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thgparas : 26-11-12 στις 18:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε όσο θέλεις (όχι κάνα κιλό
![]() Αν δεν έχεις μεγάλη φθορά θα κάνεις δουλειά. Η βαζελίνη κλείνει τους πόρους και τις μικρο-ρωγμές της φλάντζας, διατηρεί και επαναφέρει την ελαστικότητα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εβαλα να δουλεψουν.
Το μικρο χανει ακομη λιγο αλλα καμια σχεση με χτες.Θα το αφησω λιγο να δουλεψει το εχω μεσα σε κουβα Το μεγαλο δουλευει κανονικα. Θα δειξει.... Ελπιζω να το γλυτωσα το καινουριο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θέλω προμήθεια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|