|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εστεισα το ενυδρειο μπηκε και η αμμος και το νερο αλλα "γκαντεμια" χανουν και τα δυο φιλτρα νερο.
Δεν μπορω να καταλαβω...και τα 2 ??? Δακρυζουν απο την ενωση με τον καδο. Ψαχνω τωρα για καινουριο εχετε να προτεινετε κατι?
|
||||
|
||||
![]()
Ποιά φίλτρα είναι? Έχω περίπου στο μυαλό μου τι πρόβλημα είναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γκαντεμιά πράγματι
![]() Ποια φίλτρα έχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Mήπως να έπερνες ένα και μεγάλο?
Mε ένα FLUVAL 306 που δίνει 1150λίτρα την ώρα πιστεύω είναι αρκετά καλά! Εκτός αν θες 2 πιο μικρά σε περίπτωση που χαλάσει το ένα ή ότιδήποτε... Εσύ αποφασίζεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 2 κινεζικα dolphin C-1300 και C-500.
Δεν ειχα προβλημα μεχρι σημερα. Τα εχω βεβαια 4 χρονια τωρα. Καλο μου φαινετε το fluval 306.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η φλατζα ειναι το λαστιχο μεταξυ του καδου και του καπακιου?
Που μπορω να βρω να την αλλαξω?
|
||||
|
||||
![]()
Η φλάντζα των dolfin είναι (αν θυμάμαι καλά) τετράγωνη και δύσκολα θα βρεις σε φλαντζάδικο. Μόνο σε πετσοπ
![]() Πριν κάνεις κάτι άλλο, πασάλειψε τις φλάντζες με βαζελίνη (καθαρή-όχι με αρώματα-απο φαρμακείο) μήπως και επανέλθει η ελαστικότητα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Τετραγωνο ειναι.Δεν ξερω αν μπει καποια φλατζα και παρει το σχημα.
Θα δοκιμασω με βαζελινη πρωτα,Θα βαλω και θα το αφησω για ποσο? Θελει ξεπλυμα μετα ή κατευθειαν θα το βαλω?
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τα κινέζικα....
Το Fluval 306 έχει πολύ λιγότερη κατανάλωση και απο το dolphin C-1300 μόνο του..φαντάσου μαζί με το C-500 Αν τα βάλεις κάτω,μαζί με τις προσαυξίσεις της ΔΕΗ θα κάνεις γρήγορα απόσβεση της αγοράς του 306. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|