|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αντριαννα τωρα το ειδα.τελικα το εχει η ηπειρος και ειδικα η πρεβεζα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.......
Αστα τον εχει φαει η ζηλεια, σχεδόν κανει οτι μπορει για να μην παει καλα, αλλα μη νομίζεις του εφτιαξα diy και ρίχνω και ecxel γιατι μπορω να πω ότι η αλγη αρχισε να μου χτυπά την πόρτα!Θα αντισταθω!!! Σε περιμένω να ερθεις και να μπεις κατέυθειαν στο γραφειο, εκει ειναι το δικό μου, στο σαλόνι ειναι το άλλο, οπότε μη σου κάνει εντυπωση αν πιεις τον καφε στο διπλα στον υπολογιστη ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν αυτο ειναι το 1ο σου ενυδρειο, δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι το 5ο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mετά από την επίθεση άλγης, αποφάσισα να ξαναστήσω το ενυδρείο από την αρχή. Aυτή τη φορά το έκανα γαριδοενυδρείο, τελικά οι γαριδούλες είναι καταπληκτικές και σε γαριδοενυδρείο μπορείς να τις απολαυσεις πραγματικά, σαν προβατάκια που βγαίνουν για βοσκή
![]() Eλπίζω να σας αρέσει η νέα μου αρχή. |
|
|||
|
|||
![]()
Εκπληκτικό στήσιμο των βράχων. Πάρα πολύ ωραίο!
Ωχ! αναφέρομουν στο 1ο, βλέπω το διέλυσες, κρίμα ![]() Καλή επιτυχία με το νέο βοσκοτόπι. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μείνει κάγκελο!!
![]() Πραγματικά εντυπωσιακό.. ![]() ![]() ![]() Κρίμα που δεν πέτυχε το cuba, το άτιμο θέλει αρκετό χρόνο και χρήμα αλλά στην περίπτωσή σου αξίζει να ξαναδοκιμάσεις με πιο σωστά "εφόδια".. Μπράβο!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Well done Ανδριαννα.
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αφωνος ... εκανες ενα μικρο σε λιτρα ενυδρειο να δειχνει για πολυ μεγαλυτερο με το στησιμο που εκανες μεσα... να το κρατισεις ετσι λεει πολλυ
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα καλά σας λόγια.
έχω όμως ένα πρόβλημα, ενώ χρησιμοποιώ όσμωση το ph μου είναι 8, τι μπορεί να φταίει? μπορεί αυτές οι πέτρες να δημιουργούν το πρόβλημα? http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...:0&tx=97&ty=57 το χαλίκι είναι από pet shop θεωρητικα ουδέτερο. θα επανέλθω με ολοκληρωμένες μετρήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι οι πετρες σου δεν ειναι ασβεστολιθικες. εχω κι εγω ιδιες...και τις εχω τεσταρει και με ακουαφορτε και στο ενυδρειο.
εχεις μετρησει tds στην ΑΟ σου? μηπως δεν κανει πολυ καλη δουλεια και χρειαζεται νεα αναλωσιμα?? ριχνεις κατι αλλο??
|
||||
|
||||
![]()
Πέρα από πιθανό πρόβλημα της όσμωσης,βγάλε μια χούφτα χαλίκι,στέγνωσέ το και ρίξε ακουαφόρτε για να το τεστάρεις και να είμαστε βέβαιοι και για το χαλίκι.Πόσο % νερό όσμωσης χρησιμοποιείς?Ανατάραξη δε βλέπω να έχεις έντονη.Οπότε,στην όσμωση ή στο χαλίκι θα βρούμε τη λύση.
|
||||
|
||||
![]()
Κατ' αρχην σας ευχαριστώ που προσπασπαθησατε να δωσετε λύση στο προβλημα μου, τελικά πρεπει να ηταν λάθος του phμετρου, γιατι οι red γεννανε συνεχώς και παρατηρησα πως περιμενω γεννητουρια απο τις bubblebee. Επαληθευσα με απλά τεστακια αυτη τη φορα και έδειξαν οτι ολα ειναι καλα.
Παραθετω φωτο για να δειτε τα νεα μου μελη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Ανδριαννα που δεν παρατησες το χομπι.
Αντε και με το καλο....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|