|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λέτε να έχανα τέτοιο πανηγύρι ;
Θα είμαι Λαγονήσι αυτά τα Σ/Κ , στο εξοχικό της πεθεράς μου γιατί έπεσε η πλάκα της τουαλέτας και θα έχω μαστόρια, άσε που θα κάνω τον υδραυλικό και τον ηλεκτρολόγο. Φεύγω απόψε και θα γυρίσω Κυριακή βράδυ, το ίδιο και το άλλο Σ/Κ. Αν δεν πάρω το λαπτοπ μαζί μου θα ησυχάσετε από εμένα αυτές τις ημέρες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη, πάρε και πλεξι μαζί σου. Αν δε μπορέσουν φτιάξουν την οροφη τα μαστόρια, δειξ' τους πώς γίνεται δικέ μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
7 και σήμερα για την Day zero "0".
Όλα τα υλικά έχουν αγοραστεί και ... "έσω έτοιμος" λέμε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο, σχετικά με το στήσιμο, θέλεις να πετύχεις και την πράσινη άλγη;
Εγώ κάπου τον Οκτώβριο είχα τέτοια άλγη (και περισσότερη) επειδή έπεφτε για λίγο μια ακτίνα ήλιου. Δίνει φυσικότητα! Ξέρεις αν υπάρχει κάποια λάμπα που θα βοηθήσει σε αυτό; Επίσης, να σου πω ότι εμένα μου αρέσει λίιιιιιγο περισσότερο η δεύτερη επιλογή από τις 2 που έχεις ποστάρει, αλλά κάνε την πρώτη που σου αρέσει... ¶σε τη δεύτερη για μένα... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σταύρο και τα 2 είναι οολύ ωραία και το έψαξα πάρα πολύ. Απλά το 1ο είναι πιο φυσικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο ισχύει αυτό που λες.
Βέβαια εμένα για να πω την αλήθεια, η πράσινη τριχοειδής άλγη που έχεις εσύ στην φωτογραφία, δεν μου αρέσει. Αυτή που έχει στην φωτογραφία του ενυδρείου είναι άλλου είδους. Από όσο έχω διαβάσει αυτή δημιουργείται με τον καιρό επάνω στις πέτρες, οπότε..... θα περιμένω !!! ![]() Πέρα όλων των αλλαγών που θα γίνουν στο scape θα κάνω και κάποιες αλλαγές στην ιχθυοσύνθεση αλλά δεν τις γράφω γιατί το ΜΠΑΝ και το ![]() χαχαχαχαχαχαχαχα.............. ή μάλλον θα τις γράψω και ας γίνει "πόλεμος". Σκέφτομαι να βγάλω όλα τα θηλυκά "Afra jalo" (δεν αντέχω άλλες γέννες) και να κρατήσω μόνο τον αρσενικό. Επίσης να βγάλω τα Socolofi και να βάλω "Placidochromis Phenocilus Lupingus". Και τώρα .........αρχίζει το "ματς" ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στη μελέτη aquascape-αλγών καλά τα πας.
Για τα ψάρια θα σε ξαναδώ τον Σεπτέμβριο και με τον κηδεμόνα σου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε, από όσο διάβασα τα "Placidochromis Phenocilus", ταιριάζουν και με τα "Protomelas taeniolatus" που έχω και με τα Labido (λόγο ταπεραμέντου - ήρεμα όλα τους).
Τον αρσενικό Afra δεν μπορώ να τον αποχωριστώ είναι η αδυναμία μου !!! ![]() Επίσης έχω διαβάσει ότι ταιριάζουν και με Aulonocara. Είναι λάθος αυτό ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶κου... θα περιμένει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
όχι, τώρα σοβαρά.
Αν κρατούσα τα "Protomelas" και τα "Labido"και έβαζα τα "Placidochromis Phenocilus", θα υπάρξει πρόβλημα ? Δάσκαλε (δεν αναφέρομαι σε σένα Σταύρο) σοβαρά ρωτάω ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που εγώ δεν διάβασα είναι, πότε θα πάρεις το ενυδρείο του Κώστα? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 11-07-16 στις 13:05 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτά φτάνουν τα 15 εκ και σύμφωνα με άλλο προφίλ φτάνουν τις 10 ιντσες δηλαδή κάπου 25 εκ!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι να μεγαλώσουν .... και να χρειάζονται το "ενυδρείο" του Κώστα, όλο και κάτι θα γίνει !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς πλάκα τώρα, αυτά τα πανέμορφα ψάρια που έχουν και μια ιδιαίτερη συμπεριφορά (τα λένε και "ακόλουθους") για να μπορέσει κάποιος να τα απολαύσει θέλουν αρκετά λίτρα (δεν θα βολεύει και το στήσιμο που σχεδιάζεις
![]() Εδώ ένα άρθρο που βασίζεται στις απόψεις του Konings (που ως γνωστόν είναι αρκετά ελαστικός με τα απαιτούμενα λίτρα) http://www.wetwebmedia.com/ca/volume...idochromis.htm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αφού να φανταστείς τώρα που θα λείπουν 1 βδομάδα, σκεφτόμουν μια και θα κάνω όλες τις αλλαγές, μήπως να πήγαινα να έπαιρνα το ίδιο, αλλά σε 400λτ (είναι 30 πόντους πιο μακρύ), ούτε που θα το πρόσεχε !!! Αλλά αυτό που με φοβίζει είναι το βάρος !!! Έχω μιλήσει με μηχανικό μου έχει πει όλα "οκ", αλλά εγώ ακόμη το σκέφτομαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Είναι μελετημένο το "έγκλημα" Σταύρο. Σου είπα το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα.
![]() Το ενυδρείο είναι ανάμεσα στο πάσο της κουζίνας και ενός εντοιχισμένου πόμολου (από αυτά που δένουν τις κουρτίνες). Αριστερά και δεξιά του ενυδρείου έχω περίπου 35 πόντους. Σκέφτομαι λοιπόν να φάω 15 από τη μία και 15 από την άλλη. Θα δει και το νέο scape και άμα μου πει κάτι, θα της πω οφθαλμαπάτη είναι, επειδή άλλαξε το scape. Σε ξεγελάει... !!! ![]() Σιγά να μην σκεφτεί ότι πήρα άλλο 30 πόντους μεγαλύτερο !!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καντο Λάμπρο, και αν δεν το χάψει θα είναι αργά, θα το έχεις ήδη βάλει
![]() Ετσι έκανα και εγω με το ξύλινο, τις είπα πως θα χαλάσω το κυβο 30αρι με τις γαρίδες και θα φτιάξω ένα άλλο. Και όταν το είδε μου είπε πως δεν είναι ίδια, της εξήγησα πως έχουν μόνο ένα μηδενικό διαφορά , από 30 σε 300, πως επειδή είναι ξύλινο είναι πιο οικονομικό και πως επειδή είναι πιο μεγάλο έχει μεγαλύτερη οικονομία στο νερό. Δεν τα έχαψε βέβαια αλλά εγώ το έφτιαξα , δεν μου μίλαγε για κανα δίμηνο, αλλά ήταν καλύτερα έτσι, είχα ησυχία ![]()
|
|||
|
|||
![]()
.....δηλαδή μόνο εγώ είμαι "άντρας" μέσα στο σπίτι και κανω ότι θέλω;;;.....θα σας έγραφα κι άλλα μα πρέπει να πάω να σιδερώσω τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η μικρή θέλει ένα σκυλάκι και μου λέει συνέχεια. Μπαμπά πως θα γίνει να πάρουμε το σκυλάκι μόλις μεγαλώσω λίγο αλλά να μην μας πάρει χαμπάρι η Μαμά ? Και απαντάει η μεγαλύτερη.... "αυτό δεν γίνεται. Την βάψατε". χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......... Γιαυτό λοιπόν πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα και προπάντως δημιουργικά !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, Λάμπρο, τώρα είναι η ευκαιρία. Αυτή η διαολιά με την ταυτόχρονη αλλαγή ενυδρείου και στησίματος... Κι εγώ αυτό είχα σκεφτεί!
![]() Είμαστε πολύ κακοί τελικά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο φανταστικο ψαρι διαλεξες αλλα δεν το προτεινω σε ενυδρειο μικροτερο των 3 μετρων
![]() ![]() ![]() θα το προτιμουσα σε κοπαδι 6-7 ατομων.. |
|
|||
|
|||
![]()
Αχχχχχχ.... εδώ κάνουμε ολόκληρο κόλπο να πάρουμε 30 πόντους παραπάνω και εσυ μας λες για 3μετρο και πάνω ?
Πιστεύω ότι μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά θα έχει περάσει αρκετό διάστημα. Για αρχή πιστεύω ότι και στο δικό μου μια χαρά θα είναι. Όταν μεγαλώσουν πολύ θα στα κάνω δώρο !!! Πάντως το σκέφτομαι πολύ έντονα να κάνω την πονηριά, αν και όπως είπα φοβάμαι το βάρος. Ένα είναι συτό και δεθτερον να προλάβω να δώσω το άλλο πριν επιστρέψουν. |
|
||||
|
||||
![]()
για ποσα λιτρα μιλαμε δηλαδη?
δε νομιζω οτι θα εχεις προβλημα παντως.αν θες τη γνωμη μου καντο!! |
|
|||
|
|||
![]()
με 30 πόντους παραπάνω (δηλαδή από το 1,21 στο 1,50 ) ανεβαίνω στα λίτρα από τα 300 στα 400.
Χρειάζεται είπα επίσης και πολύ συνχρονισμό. Να φύγει το παλιό να μπει το νέο και όλα αυτά την ίδια ημέρα. ![]() όσο για το βάρος φοβάμαι ρε γμτ. Δεν ξέρω αλλά κάπως με έχει πιάσει. |
|
||||
|
||||
![]()
σκεψου εμενα και θα σου φυγει ο φοβος.σιγα το βαρος που θα βαλεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |