|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οτι θες,
αλλά καλύτερα τώρα στο στρώσιμο απλά ξεβγαλε το
|
||||
|
||||
![]()
Όλα με νερό ενυδρείο Γιώργο! Δεν παθαίνει τίποτα ωστόσο. Δεν έχει κάτι μέσα για να ανησυχεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
OK. Τα limnophila που μεγαλώσαν και λυγίζουν λίγο πάνω , μπορώ να τα κόψω και να τα φυτέψω αλλού ή είναι νωρίς ακόμα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έτσι κάνω ποιανουν πολύ εύκολα. Αλλά μπορεί να είμαι κο τυχερη όλα αυτά τα χρόνια , κάτσε να σου πει κι ο κ. Τάκης
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, τα κόβεις και τα φυτεύεις δίπλα,
μόνο να κόψεις τα χαμηλά φύλλα να μη μπουν στον βυθό γιατί θα σαπίσουν
|
|||
|
|||
![]() ![]() Έβγαλα νερό για να ξεπλύνω και εντόπισα σαλιγκάρι. Ήταν πάνω στο καλσον της τροφής. 1)Τί το κάνω; 2) Υπαρχει περίπτωση να ήταν μόνο ένα? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά τυχερός είσαι ! Γιατί δεν τα θες ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω θέμα απλά δεν ξέρω τι είδος είναι κ αν θα κάνει καλο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Physa είναι,
δεν πειράζουν τίποτα αλλά πολλαπλασιάζονται ευκολα και γρήγορα
|
|||
|
|||
![]()
Το άφησα μέσα στο ενυδρείο. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.
Το φίλτρο το καθάρισα και επανήλθε η ροή του.Απλά νομίζω οτι το βαμβάκι είναι για αλλαγή. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι. Γιατί τόσο μαυρο ωστόσο ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω. Ας μας απαντήσουν τα παιδιά που είναι πιο έμπειρα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι υπόστρωμα εχεις ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω. Απλό χαλίκι σχετικά λεπτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάμαι ότι το είχες ξαναπλυνει το φίλτρο , έτσι δεν είναι ;
Καλυτερα να το αντικαταστήσεις Εγώ θα επλενα μονο αυτο με κανονικό νερό κι πίεση για να φύγει οτι έχει. Εστω για προσωρινά έκτο ςκι αν εχεις άλλο. Τι τροφή βάζεις στο καλσον ; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την τροφή δεν την θυμάμαι την είχα ποστάρει εδώ κάποια στιγμή! |
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοτε δεν έχει θέμα βρε Γιώργο. Αν θες άλλαξε το. Δεν υπάρχει θέμα. Σου εξήγησα οτι θα θέλει συχνα καθάρισμα.
Δυστυχώς δεν την ξέρω την τροφή... Αλλά γενικά δεν έχει θέμα... Θα πάρεις τελικά το sun sun η το astro ; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω ακόμα. Κάτσε να πληρωθούμε μια γιατί είμαι στενά!
![]() ------------------------- Σημερινές μετρήσεις. Αμμωνία 0,25 στα ίδια. Νο2 4 στα ίδια. Νο3 ανέβηκαν απο 6 στο 10+ ------------------------- Τα βαμβάκια τα άλλαξα. Σήμερα αγόρασα και έναν μαγνήτη. Καθαρίζω κανονικά το τζάμι ή να το αποφύγω όσο είμαι στο στρώσιμο; Οι ρίζες στα limnophila είναι ακόμα κιτρινιασμένες. Μήπως πρέπει να τα αρραιώσω;Ή να τα κλαδέψω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Siempre : 21-06-17 στις 12:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να αποφυγεις τον καθαρισμο με μαγνητη γιατι πολλες
φορες πιανει πετραδακια απο τον βυθο και κανει γρατζουνιες στο τζαμι.Παρε σφουγγαρακι scotch brite που ειναι για κρυσταλλα δεν χαραζει τα τζαμια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τον μαγνήτη να τον ξεχάσω εντελώς δηλαδή; Στα πάνω κομμάτια για παράδειγμα που δεν έχεις επαφή με άμμο,υπάρχει περίπτωση να χαράξει ο μαγνήτης; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είσαι προσεκτικός δεν θα έχεις θέμα. Εγώ δε χρησιμοποιώ τίποτα άλλο εκτός απο βρασμένη οδοντόβουρτσα στο ενυδρείο. Δεν θα έβαζαν τέτοιο σφουγγαρακι αλλα εγώ είμαι κι υπερβολική!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που παιρνω εγω γραφει για κρυσταλλα και δεν
χαραζει.Τον μαγνητη εαν τον χρησιμοποιεις ψηλα δεν χαραζει.
|
|||
|
|||
![]()
Ψηλά τον χρησιμοποιούσα κι εγώ και μια μέρα που τον είχα μέσα και γύρισα αλλού δέκα δευτερόλεπτα τον έπιασε η κόρη (8 ετών) πήρε μαζί χαλίκια κι έκανε το τζάμι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο εχεις κόρη ; χαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα όχι. Τελικά το σφουγγάρι που πήρα κάνει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ξερω,αλλα γραφει οτι δεν χαραζει.
|
||||
|
||||
![]()
Πως πάει το στρώσιμο;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο γυρνάω απο Χαλκιδική και θα μετρήσω Δήμητρα. Εντωμεταξύ χθες έβαλα ακόμα 3 φυτά. Ονόματα δεν θυμάμαι θα δείξω φώτο αύριο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά. Γύρισα μετά απο 2 μέρες και το φίλτρο πάλι ήταν βουλωμένο με πολυ χαμηλή ροή. Το άνοιξα για καθάρισμα πάλι με νερό ενυδρείου και όλα καλά.
Αυτή την φορά το βαμβάκι ήταν σε καλή κατάσταση αλλά είχε μαζευτεί μπίχλα στο τούλι που έχω τυλίξει την βιοπέρλα. Στο μέλλον όμως θα έχω ψάρια μέσα και αυτό θα είναι πρόβλημα. Τι προτείνεται; |
|
||||
|
||||
![]()
να παρεις εξωτερικό
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |