|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τπτ να είμαστε καλα φιλε! ναι σιγουρα θα βρεθούμε άμεσα! ευχαριστώ καλή συνέχεια φίλε! |
|
|||
|
|||
![]()
Αναμένεται η συνέχεια να είναι δυνατή.
μαζί με του Γιώργου το ενυδρείο θα δώσετε άλλη πνοή στο φόρουμ. Περισσότερα γαλόνια και καλύτερες κατάστασης . Πες μας λίγο πως σκέφτεσαι να παίξεις στο νέο σου ενυδρείο ? Ρουτίνες εξοπλισμό κ.α. .... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λίτρα όπως έχω πει θα ειναι τα ίδια αλλα με 2πλασιο σαμπ. Απο εξοπλισμό θα έχει 2 vortech (mp 40 κ mp 10) για κυκλοφορία, για επιστροφή μια jebao dct 6000, ATS, chaetto, φωτισμό τον ίδιο, δοσομετρικη, κ skimmer aqua medic turboflotor 1000 με αντλία jebao dc 3000.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βλέπω ετοιμάζεις κόκπιτ υψηλών ταχυτήτων! Παμε γερά. Αναμένουμε νεα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 03-10-16 στις 19:02 |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη έχουμε κανένα νέο ?
Η μετατροπή ξεκίνησε ? Τι κοράλλια έχουν καμία βελτίωση ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ανάμενουμε Σάκη.
Τα κοράλλια εχουν αρχίσει να περνουν τα πάνω τους πάλι. Βλέπω μέχρι να στήσω το άλλο ενυδρείο να εχουν γίνει κλαδιά. |
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι αν και έχουμε στοκ σε sps!
Για πότε είπατε να γίνει η τράμπα? |
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε εβδομάδα αλλάζει. Πιστεύω αρχές Νοέμβρη
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά Δημήτρη !
Θα βρεθούμε την επόμενη εβδομάδα για καμιά καφεδάρα ενυδρειακή ? |
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια όποτε θελεις απόγευμα (να φέρω κ το seneye)
ΥΓ γιατί δεν κανονίζουμε για καφέ όλοι οι αλμυροί να γνωριστούμε; κ γιατί όχι μια γενική συνάντηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη!
Θα τα πούμε και στην έκθεση ούτως ή αλλιώς! |
|
||||
|
||||
![]()
Ραντεβού στην έκθεση κ μετά έξω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δώσε γκάζια Δημήτρη καφεδοποταρα δυνατή ....
Κλειστά τηλέφωνα! |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
αυτα ειναι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα δημητρη τι έγινε?
πως πάει φιλαρακι? πολύ χάρηκα που γνωριστήκαμε απο κοντά! όποτε μπορείς να κανονίσεις να έρθεις απο το σπιτι μου να τα πούμε και να μετρήσουμε το φωτιστικοί μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρηκα πολυ κ εγώ Νίκο που σας γνώρισα απο κοντά. Πρέπει να το καθιερώσουμε απο εδώ κ πέρα να συναντιόμαστε όλοι μαζί.
Δυστυχώς σήμερα μου έσκασε επαγγελματικό ταξίδι κ θα λείπω όλο τον Νοέμβριο στο εξωτερικό. Βλέπω να στήνω το ενυδρείο χριστουγεννιάτικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ειναι να εχουμε δουλεια για να εχουμε και ρεεφ
![]() Δεν υπάρχει ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο απο αυτο; Αναμένουμε με πολύ αγωνία την επανεκκίνηση σου,πιστεύω οτι το ενυδρείο που θα στήσεις θα εχει πολύ γνώση σε ολα τα επίπεδα και θα γίνει βασικό κεφάλαιο στα θαλασσινά! Καλη συνεχεια Δημήτρη! |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο πολλα χρόνια στο ATS λεω να το ξεκινήσω με skimmer για να δω κ λίγο χρωμα. Πιστεύω οτι ήμουν απο τους λίγους που κράτησα reef χωρίς skimmer κοντά 5 χρόνια!
Το ενυδρείο τώρα έχει στρώσει ξανά, έχει ανάπτυξη κ άρχισε να τραβάει ιχνοστοιχεία ξανά. ------------------------- Ευχαριστώ πολυ Νίκο για τα καλα σου λόγια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf4470 : 21-10-16 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη λογικά για το καινούργιο ενυδρείο λες?
Αποφάσισες πιο σκιμμερ θέλεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
Το καινούριο ενυδρείο θα έρθει το Δεκέμβρη.
Skimmer πήρα το coral box d700 κ λεω να το δοκιμάσω. Μάλλον ATS δεν θα βάλω στο καινουριο |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις σκιμμερ χωρίς αντλία jebao !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ήδη έχω 2x3000. Τι αντλία θα πρότεινες για αυτο το skimmer κ να χωράει μέσα;
ΥΓ: τα ΑΤΙ φοράνε jebao? |
|
|||
|
|||
![]()
Τα περισοτερα εχουν jebao !
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι αντλία προτείνεις για αυτο το skimmer? Κ εγώ δεν τις γουστάρω τις jebao.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πήρα Nyos γιαυτό το λόγο!
Επίσης δεν μου αρέσει η πατέντα στα σκιμμερ! Είμαι υπέρ της άποψης ότι ο κάθε κατασκευαστής κάνει κάποια μελέτη για να βάλει ανάλογο χώρο διάσπασης! |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά είναι πιστεύω και το jebao κρίνοντας τιμή χ απόδοση!
εγώ στο μικρο έχω το 500αρι και είναι μια χαρά! είναι λιγο περίεργο στην ρύθμιση του αλλά γενικά πιστεύω είναι τίμιο! |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα ο καθένας μας απο τις εμπειρίες του έχει να προτείνει αυτά που έχει δοκιμάσει. Όπως κ εγώ προτείνω μόνο vortech κ μακρυά απο τις jebao wp, rw, ze, wo....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω κρατησα αυτο με την εγγυηση τς Jebao!
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου δημητρη!
τι νέα φιλαρακι χουμε? ολα καλά ευχομαι να είναι! καλή συνέχεια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300lt Tropheus Ikola | psygeorge | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 24-12-15 15:24 |
300Lt Φυτεμένο με κιχλίδες | ktmas990 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 28-01-12 02:44 |
New Mbuna Tank 300Lt. | lans | Malawi | 60 | 15-01-12 13:24 |
300lt Red Belly Piranhas | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-06-09 08:59 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |