|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#30
|
||||
|
||||
![]()
κάνεις λάθος γιατί τα diy. Μπορείς να τα κάνεις καλύτερα από εργοστασιακά σε θέμα Αντοχης σιγουρα και με λιγο κοπο και εμφανησης. χωρίς να ανέβεις ψηλά.
και γω αρχάριος έκανα 2 ενυδρεία ένα 300λιτρα και ένα 126 λίτρα και τις βάσεις τους και τα έχω στο σαλόνι και είναι πιο όμορφα από εργοστασιακά που έβλεπα. το θέμα για την εμφανηση είναι στον καλό και προσεκτικό καθαρισμό της σιλικόνης. και ένα τελευταίο που κολησα για έναν φίλο που το ήθελε rimless αν το δεις θα πάθεις πλάκα. και πίστεψε με τα κάνεις όπως θες αλλά αυτό με την ομορφιά ότι τα diy δεν είναι για σαλονι δε συμφωνώ. είναι πολες φορές ομορφότερα.
__________________
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |