|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΡΑ πολυ φυσικο !!!!!!! Καιρος να παρεις και καμια καλη φωτογραφικη να μπορουμε να το χαρουμε και εμεις καλυτερα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχεις ενα μαυρο δίκιο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=-m77...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]()
ωρε γοννοι! να σου ζησουν Χρηστο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι 1000 μπραβο!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι τα φιδοψαράκια σου!!
Αυτή είναι η επιβράβευση των προσπαθειών σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολύ ορε παλικάρια.
Κλεόβουλε αυτό ειναι και το χόμπι νομιζω, στηνεις βιότοπο , βλέπεις συμπεριφορές και προσπαθεις για το καλύτερο για να κάνεις αναπαραγωγή. έλα το φρέσκοοοοοοοοοοοοοο https://www.youtube.com/watch?v=NdTl...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας λίγα πράγματα για τη διαδικασία. Είναι στοματοπεωάζοντα (όπως διάβασα κάπου) ή έφτιαξαν όπως οι μονομάχοι φωλιά στην επιφάνεια? Ο αρσενικός τα προσέχει?.......
(με βάζεις σε πειρασμούς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχα πράγματα βλέπω μπράβο για τις προσπάθειες σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεο απ τη εμπειρια μου στα channa και επειδη ειχα κανει γεννα και τα sp. assam, τα πραγματα που παρατηρω με τα pulchra μου αλλάζουν τα δεδομενα.
τα assam λειτουργουν κάπως ετσι: Ολα τα channa ειναι στοματοπεωάζοντα, τα assam αφου ειχε η μάνα στο στομα τα μωρα , ταίζα, άφηνε τα μωρα, τα έπερνε ο πατέρας , ετρωγε η μάνα , τα αφηνε ο πατέρας , τα έπερνε ξανα η μάνα και τρωγανε στο στομα της. φυσικά για όσο χωρουσανε μεσα. το παράδοξο με τα pulchra που παρατηρω , είναι οτι ο πατέρας το μονο που κάνει είναι να κοπανάει τους πάντες και απλά να προστατευει τη μάνα και τα μωρά. απ την άλλη η μάνα , έχει το 70 % των μικρων γύρω της το 30% στο στομα της βγαίνει τρωει και τα αφηνει με τα άλλα και οταν ξεφευγει κάποιο απ το κοπάδι των μικρών παει και το μαζευει στο στομα της. έχει κάτσει φοβερο ζευγάρι και πολυ καλοι γονείς. ελπίζω να σε έπεισα να βαλεις channaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! και που σαι ΑΓΡΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ![]() ευχαριστω Κωστα να σαι καλά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παιδικος σταθμος τα τσανακια να τα χαιρεσαι!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν οι μπομπιρες!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολυ.
ενημέρωση: Χθες άφησα στο 400λιτρο μονο του το ζευγάρι , τα υπόλοιπα 5 channa δωθηκανε στο ανήψιο μου και τα μωρα ειναι πλέον μονα τους σε ενα 80λιτρο. περιτό να σας πω τι κόπο ήθελε στο να βγουνε τα 5 channa απ το ενυδρειο και πως εγινε το ενυδρειο ![]() ![]() ![]() εν τω μεταξύ η μάνα είχε προλάβει και κρατησε στο στόμα 4 μωρά τα οποία κοβουν βολτες μαζι με τους γονεις |
|
||||
|
||||
![]()
ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΝΕ!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε το ξεφτιλισες!
![]() Να σου ζησουν ρε!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε φιλε...
![]()
|
||||
|
||||
![]() ζηλευεις nazgulakoooooooooooo ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ααααααααααχαχαχα ρε εμεινε μονο του το ζευγαρι τωρα και θα γινεται χαμος ευχαριστω σε λέω ------------------------- ευχαριστώ πολύ ορε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 09-02-16 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές
![]() Μπράβο φίλε μου
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι.. μπράβο σου Χρήστο!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να ηταν κανενα σοβαρο ψαρι, οπως Puffer, να ζηλευα!χαχα! Δεν μπορω να μην πω, ομως, οτι εχεις κανει ενα ενυδρειο καταπληκτικο.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ ορε παλικάρια.
τωρα που εμεινε το ζευγαρι θα γινει χαμός ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισε να κολλας ενυδρεια να βαλεις τα μικρα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να κολισω ρε , εχω καμια 10αρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησταρα αυτα ειναι τα πρωτα ή η δευτερη γεννα? Τι τρωνε τα μικρα?
|
|||
|
|||
![]()
Τι εχεις φτιαξει εκει ρε φιλε
![]() Δεν εχω λογια!Αξιος και πολλα συγχαρητηρεια!!!απ τα κορυφαια ενυδρεια που εχω δει!!!Θα θελα πολυ να το δω και απο κοντα,να πας μια βολτα και να ρθεις μετα απο κανα 3ωρο ![]() ![]() ![]() Να τα χαιρεσε Χρησταρα και να τα δεις οπως επιθυμεις!!! Και εις ανωτερα!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 11-02-16 στις 10:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να δω τι θα τα κανεις ολα αυτα!!!
![]() να σου ζησουν Χρηστο!! |
|
||||
|
||||
![]()
θα στα δωσω εσενα να τα βαλεις με τις γαρίδες ή με τα χρυσοψαρα να κάνουνε παρέα
![]() ![]() ![]() ![]() Ελα και ενα βιντεάκι με όλες τις λεπτομέρειες του ενυδρειου https://www.youtube.com/watch?v=0eWy...ature=youtu.be |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New Channa Project | Snakehead | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 126 | 03-12-17 16:13 |
180l channa | stampolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 7 | 24-03-13 14:24 |
Channa Micropeltes 45cm | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 17-03-13 23:00 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |