|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Argy1 διάβασα και την δική σου περίπτωση αλλά εξ αρχής είχα σκοπό να κάνω την μεταφορά του ενυδρειου με ελάχιστο νερό και τα ψάρια μέσα και έτσι θα το κανω
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να βγαλεις ψαρακια απο το ενυδρειο και ενω το μεταφερεις και το στησεις με το καλο, να τα βαλεις ξανα μεσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα πρότεινα να μη μεταφέρεις το ενυδρείο με άμμο και ψάρια γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά στον πάτο και έχεις άλλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο πατάει πάνω σε δύο φύλλα φελιζόλ από αυτά που μονωνουν σπίτια και έχω σκοπό να το μεταφέρω μαζί μ αυτα
|
|||
|
|||
![]()
Ο λογος παντως που ειπα την δικη μου περιπτωση ειναι γιατι ενω και εγω φοβομουν να το κανω και ηθελα αρχικα να το μεταφεδω με λιγο νερο,παρολο που τα επλυνα ολα απο την αρχη τελικα πηγαν ολα καλα και αντεξαν ακομη και τα πιο μικρα ψαρακια.
Δεν υπαρχει λογος να ρισκαρεις να ξεκολησει ο πατος οπως λεει και ο Κλεοβουλος. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν το μεταφέρω μαζί με τα φελιζόλ υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει ο πάτος;
|
|||
|
|||
![]()
παιδια γεια σας,θα λειψω για 6-7 για διακοπες.αντεχουν τα ψαρια αταιστα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...53&postcount=1 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 l. Multifasciatus | olga | Tanganyika | 51 | 08-02-12 18:26 |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Παρουσίαση 60lit | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 30-06-06 22:50 |