|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το γκαζόν έπιασε , η riccia πάει σφαίρα ,τα κόκκινα επίσης πάνε πολύ καλά και η μοσσ στο δεντράκι. Η Marsilea hirsuta και η Hydrocotyle - Tripartita πανε λιγο ποιο αργα αλλα φταίω και εγώ γιατι εχω βαλει απο πίσω τους ενα φυτο απο το ικεα και Hygrophila Difformis και τα έχουν πλακώσει!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος πολυ ομορφο εγινε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος.
Οι τρυπες του spraybar να μη κοιτανε πανω 90 μοιρες. Δεν κανει κυκλοφορια καλη ετσι. Αν βγει απο το νερο (εξατμιση) τι θα γινει, εχεις υπολογισει? Βαλτο να ειναι λιγο βυθισμενο και οι τρυπες να κοιτανε ελαφρως προς τα πανω. Και φυσικα να ελεγξεις αν βγει απο το νερο (εξατμιση) που φτανει το νερο (μη πεταγεται εξω) Σου εχει φουσκωσει το επιπλο απο νερα?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι έκανα μια βλακεία και έμειναν τα νερά και φούσκωσε ![]() ------------------------- Σωλήνα που βάζουν στα ποτιστικά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolson : 18-10-15 στις 16:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Περνα τουλαχιστον το γυμνο ξυλο με το μελανι απο ενα μαυρο μαρκαδορο μεχρι να ποτισει και να μη φαινεται.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκαν ακόμα 2 νέα φυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος τα φυτά εχουν παρει τα πανω τους,ποια φυτά προσθεσες;
Κι εγω μια απο τα ιδια έβαλα 4-5 φυτά καινουρια,και ηδη έδωσα κλαδεματα. Θα σου πρότεινα να δεις λιγο τη θέση των φυτών στο ενυδρείο πριν ριζώσουν καλά,θελει λιγο να παίξεις με τους συνδυασμούς στα φύλλα και τα χρώματα Σαν τη φωτό ας πουμε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρχισαν να σκανε μυτη και οι αλγες
![]() Στα τσαμια μπροστα εχω πρασινα στογκυλα και πανω στα φυτα και στισ πετρεσ πιανη σαν τρυχα... ριχνω 1ml flourish λιπασμα αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι αρκετο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο flourish ρίχνεις;μηπως ρίχνεις κ σιδηρο;
|
|||
|
|||
![]()
Μονο flourish
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνα με τον φωτισμο που αναφερεις στην αρχη εισαι στα 96watt;του τεστιν 1,6w/l καλα τα λεω;Για τοσο φως νομιζω θες πληρη σειρα λιπανσης κι οχι μονο flourish δεν ξερω ας σου πουνε κι οι πιο εμπειροι
![]() Παντως πολυ ομορφο εχει γινει και το γκαζονακι παει σφαιρα απ οτι δειχνει να το χαιρεσαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Staghorn και ισως λιγη hair δεν βλεπω και καλα ειμαι απο κινητο.
Η green spot ειναι η πιο ευκολη να φυγει.Για δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Μαλων θα φτιαξω τα λιπασματα που πειρα να ξεκινησω να τα ριχνω ολα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolson : 31-10-15 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι τα 48 watt στα 60 μικτα ξαναλεω ειναι πολλα για καποιον που δεν ξερει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://youtu.be/ppytfZvykZY Τα κανεις λιγο βιαστικά ολα ![]() Εγω θα αφαιρουσα κλαδευα την πιο πολυ αλγη ,θα κράταγα το νερο καθαρό μ αλλαγές μικρές και θα την χτύπαγα στοχευμένα με οξυζενε για καμια βδομαδα ολα αυτα,και μετα θα ξεκιναγα ξανα λιπανση.Υπαρχει κ η άλλη άποψη να ξεκινήσεις φουλ λιπανση διοξείδιο κλπ και τα φυτα να την υπερνικήσουν εγω σου είπα τι θα εκανα. Για τον πολυ φωτισμο που λεει ο sarpijk εγω δεν συμφωνώ,αλγες ειναι δεν ειναι καμια ανίατη ασθένεια,κι εξάλλου αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις ας πουμε εγω 10 χρονια δεν ειχα ποτε ασθένειες σε ψαρια με συνέπεια να μην ξερω τιποτα απο φάρμακα θεραπείες κλπ. Απο άλγες δόξα το θεό τις ειχα όλες ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φουντώσαμε για τα καλά!!!¶ρχισαν και οι πρώτες γέννες!!!Αλλά σε κάποια φυτά πάνω έχει βγει και τριχοειδείς και φοβάμαι να ανεβάσω το co2 μην στείλω τις γαρίδες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα σε βρισκω
![]() ζουγκλα!!!
|
|||
|
|||
![]()
Φαντάσου είναι ακόμα 4-5 φυτά που ούτε φαίνονται!!!Θέλω κούρεμα και στήσιμο από την αρχή!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
χα0χ0α0χα
καλο κουραγιο εγω 2-3 αλλαγες θελω να κανω και στην ιδεα κουραστηκα ηδη!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο! Κοινωνικό - Φυτεμένο | Skydiver | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 16-05-13 23:53 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |