|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι τα 15 εκατοστα παραπανω και τα 5-10 ευρω το χρονο σε ρευμα;φιλε μου δεν υπάρχει θεμα συζητησης εδω ,ενα 20 λιτρο με ενα 40 λιτρο δεν εχουν καμιά οικονομικη διαφορά
Το φορουμ ειναι ενυδρειοφιλιας κ προτεινει με γνωμονα τις αναγκες τον ψαριων ακομα και το seriously fish προτεινει μηκος 45 ως μινιμουμ,ολα τ αλλα κοινωνικοπολιτικα ανηκουν σε αλλο πεδιο συζητησης κ σε αλλου τυπου φόρα. Οσο για τις κλικες ακομα απορώ ειναι λογικο να υαρχουν συμπαθειες μεταξυ καποιον ,παντως δεν εχω δει καποιος να λεει μπαρουφες και να αβανταρεται απο αλλους. Επισης μπαναρισματα εχω δει μονο σε χρηστες που τρολλαρανε,βριζανε,η προσπαθουσαν να εξαπατησουν.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Μονομαχο-ενυδρειο μου! | Timekeeper | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-08-12 17:15 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ifestionas | Bettas | 5 | 24-11-10 10:09 |
ενυδρειο μονομαχου | angelwho | Bettas | 8 | 23-11-08 15:50 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |
Ενυδρειο για μονομαχο | stav | Bettas | 5 | 07-02-07 01:22 |