|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!Από χθες το βράδυ είδα τα φυτακια μου σαν να εξασθενούν τα φυλλαράκια τους!μήπως κάτι δεν κάνω Καλά ρε Τάκη?βέβαια τα βλέπω όμως κάποια βγάζουν και καινούργια φυλλαράκια!είχα βάλει τις ταμπλέτες που έγραψα πιο πάνω αλλά μόνο ένα κουτί!μήπως δεν υπάρχει αρκετή λίπανση?μήπως πρέπει να ρίξω και κάνα υγρό λιπασματακι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ένα κουτί ταμπλέτες πιστεύω πως είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, είναι υπερβολή, στο δικό μου 130 λίτρα, έβαλα πριν 3 μήνες 4-5 ταμπλέτες. Κάθε 10-15 πόντους βάζεις μία και αυτή όχι πολύ κοντα στις ρίζες γιατί θα τις κάψει. Πιστεύω πως δεν πρέπει να βάλεις κανένα λίπασμα, ίσως και από το πολύ λίπασμα να συμβαίνει αυτό. Μη τα πουσάρεις τόσο πολύ, πιο πολύ κακό θα κάνεις παρά καλό, δώστους το χρόνο τους. Αλήθεια, τι ταμπλέτες έβαλες ;
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα τις tetraplant crypto 5 ταμπλέτες ανά 20 λίτρα νερού!οπότε εγώ έβαλα 10 και θεώρησα πως είναι λίγο!υπάρχει περίπτωση να τα χασω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου δώσω μια συμβουλή, και εγώ στην αρχή έτσι έκανα, ταμπλέτες , λιπάσματα , και στο τελος τα έχασα όλα, και αρκετές φορές μάλιστα. Τώρα που το ενυδρείο ωρίμασε, και εγώ μαζί του , όχι μόνο δεν χάνω, αλλά φυτά που είχα χάσει και είχαν μείνει οι ρίζες μέσα στο βυθό τώρα είναι μια χαρά. Για αυτό λοιπόν φίλε μου υπομονή και ρέγουλα, και μη το σκαλίζεις συνέχεια, άστο, θα βρεί το δρόμο του, η φύση ξέρει το τρόπο αλλά θέλει το χρόνο της, εσύ απλά παρακολουθείς και κάνεις υπομονή, και στο τέλος όλο αυτό θα σε ανταμείψει. Το δικό μου μετά από 1,5 χρόνο, έχει μπει πλέον στον αυτόματο πίλοτο, και το χαίρομαι, μη βιάζεσαι λοιπόν.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως μου ανεβάσει αμμωνία από τα φυτά όταν χαλάνε!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην αγχώνεσαι, υπομονή. Φίλε Γιώργο, τα ενυδρεία τα φτιάχνουμε για να χαλαρώνουμε, όχι να είμαστε στη τσίτα (ποιος το λέει τώρα αυτό αλλά άσε, έμαθα). Και κάτι άλλο, ποιο σημαντικό (κατ΄εμέ) είναι να ασχολείσαι με την υγεία και τη σωστή διαβίωση των ψαριών και μετά τα φυτά, τα φυτά θα στρώσουν, ίσως και να χάσεις μερικά αλλά θα στρώσουν, θα ωριμάσει ο βυθός, θα γίνει και ενεργός και θα πάρουν τα πάνω τους. Αφού έχεις CO2, πρόσεξε και το σωστό και επαρκή φωτισμό, θα πάρουν τα πάνω τους θέλουν δεν θέλουν
|
||||
|
||||
![]()
Οκ για να δούμε! Απλά όταν είσαι νεουδι και μαζεύονται τόσα πολλά πράγματα κάπου πανικοβαλεσαι!το άφηνω χαλαρά και βλέπουμε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή απο γλυκό σε reef με ΖΒ | gallos | Nano Reef | 76 | 03-12-16 11:19 |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |