|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις σας.
Και χαίρομαι που βλέπω τις συζητήσεις μας να μας μαθαίνουν όλους και από κάτι νέο. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Θα συμφωνήσω ακόμη μια φορά με τον φίλο Κλεόβουλο στο να μην είμαστε απόλυτοι στα λεγόμενα μας. Ακόμη και εκ διαμέτρου αντίθετες γνώμες να έχουμε για ένα θέμα, πρέπει να σεβόμαστε και την άλλη άποψη. Αυτό που δεν αρέσει σε εμένα, σε κάποιον άλλο σίγουρα θα αρέσει. Όσον αφορά τα ψάρια ενυδρείου για τα οποία τόσα λέμε, σίγουρα θα ήθελαν να ζούνε ελεύθερα στο ποτάμι ή την λίμνη των παππούδων τους. Αφού όμως αυτό δεν συμβαίνει, ας τα διατηρήσουμε σε ένα όσο το δυνατόν καθαρό και ασφαλές περιβάλλον μπορούμε, ο καθένας με τα μέσα που διαθέτει. Αν μοιάζει και στο πραγματικό τους ακόμη καλύτερα....
|
||||
|
||||
![]()
στο sump πιον κυκλοφορητη εβαλες;ρωταω γιατι παω για μια παρομια κατασκευη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το "μακρύναμε" πολύ (και τα βαριέμαι κι' όλας αυτά... κάθε λίγο και λιγάκι συζητάμε τα ίδια πράγματα... στο ποτάμι θα ζούσαν καλύτερα τα ψάρια... αφού αρέσει σε σένα... όλα καλά αφού τους έχεις καθαρό νεράκι... κλπ.)... οπότε ένα τελευταίο spam.
Κλεόβουλε έγραψα... "ΔΕΝ μπορείς να βάλεις πχ. αφρικάνες σε φυτεμένο Ολλανδικού τύπου... επειδή αυτό είναι του γούστου σου"... Στο video που έβαλες ΔΕΝ είδα φυτεμένο Ολλανδικού τύπου (νομίζω). Είναι σίγουρο ότι... 500 μέτρα πιο πέρα αλλάζει κάτι στη Μαλάου'ι'; Ιδέα ΔΕΝ έχω... επ' αυτού. ![]() Όπως και να έχεις πάντως... η άποψη μου ότι τον πρώτο λόγο στο "γούστο" τον έχουν τα ψάρια (ΌΧΙ ο χομπίστας)... παραμένει.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλά το πιο μικρό μοντέλο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ 1000LT/H 16W. Τώρα δεν τον είδα. Μπορεί να του τελείωσε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() αυτές που έδειξα είναι από Τανγκανίκα και μπορεί στο τμήμα της λίμνης που ζουν να είναι όλο πέτρα και φύκη αλλά η λίμνη έχει πολλά φυτά http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48400 Spam τέλος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Frontoza... έχει στην Τανζανία;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
help!! Κατασκευή ενυδρείου | steliosr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-08-10 15:11 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |