|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο κατάφερα και διάβασα όσο μπορούσα , γιατί η φωτό είναι λίγο θαμπή αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, κατά αρχήν είναι όμορφο , λιτό και αρκετά κατατοπιστικό, και σαν άσχετος με τους μονομάχους έμαθα και κάτι λίγα.
Μία μικρή παρατήρηση από έναν άσχετο, εκεί στην αρχή που αναφέρεις πως είναι λαβυρινθόψαρο, μήπως θα πρέπει να αναφερθεί με 2 προτάσεις τι είναι το λαβυρινθόψαρο και τι σημαίνει αυτή η ιδιαιτερότητα ; Γιατί για να πω και εγώ την αλήθεια (μην γελάσετε ε) ,όταν πρωτοάκουσα πως είναι λαβυρινθόψαρο φαντάστηκα πως σκάβει φωλιές στο χώμα σαν λαβύρινθους. Σίγουρα αν αρχίσουμε και λέμε ο ένας το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του δεν θα τελειώσει ποτέ, και σίγουρα δεν θέλω να επέμβω σε αυτή τη φανταστική δουλειά που έχεις κάνει, δεν έχω και την εμπειρία άλλωστε.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
ΑΡΘΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DENDROBATES AURATUS | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 19-04-11 22:51 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |