|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ειναι κακη ιδεα νομιζω...
καλα οι μοντερατορες και τα λοιπα μελη που εχουν εξαφανιστει?αλλες φορες ειναι λαλιστατοι ![]() καμια γνωμη θα δωσετε ρε παλικαρια? εκτος απο Maverick και γιωργοκ.αυτους τους εχω ζαλισει στα πμ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε κλεοβουλε!
![]() εδω βγηκατε και μποσταναδες οι αφρικανοι και σαυτο κολλησαμε? ![]() αντε πεσμου γνωμη γιαυτο τουλαχιστον ![]() (δεν εχω τελειωσει,μενουν μερικες λεπτομερειες-δοκιμαστικο ειναι) |
|
||||
|
||||
![]()
Εμφανισιακά είναι εξαιρετικό!
Στο κείμενο (εκτός του ότι δεν το βλέπω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι!
Thanx! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο κατάφερα και διάβασα όσο μπορούσα , γιατί η φωτό είναι λίγο θαμπή αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, κατά αρχήν είναι όμορφο , λιτό και αρκετά κατατοπιστικό, και σαν άσχετος με τους μονομάχους έμαθα και κάτι λίγα.
Μία μικρή παρατήρηση από έναν άσχετο, εκεί στην αρχή που αναφέρεις πως είναι λαβυρινθόψαρο, μήπως θα πρέπει να αναφερθεί με 2 προτάσεις τι είναι το λαβυρινθόψαρο και τι σημαίνει αυτή η ιδιαιτερότητα ; Γιατί για να πω και εγώ την αλήθεια (μην γελάσετε ε) ,όταν πρωτοάκουσα πως είναι λαβυρινθόψαρο φαντάστηκα πως σκάβει φωλιές στο χώμα σαν λαβύρινθους. Σίγουρα αν αρχίσουμε και λέμε ο ένας το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του δεν θα τελειώσει ποτέ, και σίγουρα δεν θέλω να επέμβω σε αυτή τη φανταστική δουλειά που έχεις κάνει, δεν έχω και την εμπειρία άλλωστε.
|
||||
|
||||
![]()
τακη ευχαριστω πολυ!
εχεις απολυτο δικιο στην παρατηρηση σου,εχει προβλεφθει ![]() το γραφει παρακατω,αλλα δεν φαινεται γιατι ειναι screenshot του αρχειου. το εβαλα προχειρα,για να παρω γνωμες ![]() δεν εχει τελειωσει ακομα,αλλα κοντευουμε νομιζω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο πόσες σελίδες θα αποτελείται?
|
||||
|
||||
![]()
George καλό θα ήταν να δώσουμε λίγο χρώμα στο background και να μην είναι λευκό!!!
Ότι χρειαστείς από Photoshop επεξεργασία μου λες!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραιο εγινε.Για τον φοντο μπορειτε να βαλετε φωτογραφια από το φυσικο του περιβαλλον.Αν δεν θελετε φωτο βαλτε ενα χρωμα που να θυμιζει τον βιοτοπο του π.χ καφε από τα σκουρα νερα, από τα φυλλα catappa που βαζουμε κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρον ειναι δυο σελιδες.δε νομιζω πως χρειαζεται να το φορτωσουμε με εξτρα πληροφοριες γιατι το σκοπο του τον εξυπηρετει και ετσι το φυλλαδιο.
ειναι αρκετο για μια πρωτη ενημερωση και μπορουνε να μπουνε και εδω να διαβασουνε. νομιζω πως δεν ειναι απαραιτητο κατι περισσοτερο. @noname & @nikolakis94 ναι εχω υποψη μου να βαλω κατι σε φοντο για να μην ειναι εντελως λευκο ![]() μαλον σαν watermark,καπως ετσι το σκεφτομαι. αμα τελειωσουν τα υπολοιπα βασικα που εχουν μεινει θα κανω και αυτο. εχω ανοιξει κιαλλες δουλειες τωρα δυο μερες με ενα τραπεζι που φτιαχνω για το μπαλκονι και δεν ξερω τι να πρωτοπιασω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στη φωτο της ανατομίας, το βελάκι που δείχνει τα βράγχια σταματά λίγο κάτω από το επικάλυμμα, ίσως εκεί ο Joep να εννοεί αυτή τη δομή που έχουν οι μονομάχοι που είναι κάτω από το επικάλυμμα και καλύπτει τα βράγχια (το ονομάζει "beard" δηλ μούσι). Αλλά το gill cover ή πιο επιστημονικά operculum μεταφράζεται "βραγχιακό επικάλυμα" και αναφέρεται στις οστέινες πλάκες που τα καλύπτουν πλευρικά (και ανασηκώνονται κατά το flaring). Καλύτερα να κάνεις το βελάκι λίγο μακρυτερο και να δείχνεις το βραγχιακό επικάλυμμα (βάλε και ενικό αν μπορείς) για να μη μπερδέψουμε τον κόσμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Maverick
οκ! ![]() @lifefx ευχαριστω ![]() για την τυπωση του δεν εχουμε κατασταλαξει σε κατι ακομα,σιγουρα θα ανεβει εδω σε μορφη Pdf.αυτο ειναι σιγουρο. αποκει και υστερα βλεπουμε.δεν εχω παει καν να κοιταξω ακομα δηλαδη τιμες κλπ,γιατι θελω να τελειωσει πρωτα. αν χρειαστει κατι αλλο(οπου δεν νομιζω)θα το μαθεις απο εδω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
ΑΡΘΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DENDROBATES AURATUS | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 19-04-11 22:51 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |