|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη έβαλες σαμπ ? σε σαμπ χρησιμοποιείς την υπερχείλιση ?
|
|||
|
|||
![]()
ναι εβαλα....οχι οτι το ειχα αναγκη....ξερεις εσυ....για εκπαιδευτικους λογους....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εσύ δεν κάθεσε ήσυχος με τίποτα
|
|||
|
|||
![]()
ε να μην μαθω και εγω....εσεις μονο?εγω ειμαι εδω μονος και κατι πρεπει να κανω....χεχε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε μόνο μήπως η υπερχείλιση σου βουτάει μωρά.
Το φίλτρο το άλλο το κρεμαστό το έχεις και αυτό να λειτουργεί ?
|
|||
|
|||
![]()
φυσικα φιλε μου....αυτο δεν το βγαζω ποτε.....σου λεω καθαρα για εκπαιδευτικους λογους......δεν τραβαει γιατι εχω βαλει ενα σφουγκαρι γυρο γυρο...αλλα πες μου τι κανουμε με τον αερα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω βρε Δημήτρη, μου κάνει εντύπωση, το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό που σου είπα στην αρχή, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, είσαι και μακρυά να το έβλεπα από κοντά
|
|||
|
|||
![]()
ελα ρε παιδι μου καμια βολτα να κανουμε καμια δουλεια.....και διακοπες φυσικα...χεχε....λοιπον εβαλα και ξανα σιλικονη....αλλα εγω πιστευω οτι μαζευει απο την πτωση που κανει μεσα...το σπλατς που κανει...και μαζευει....αλλα δεν σταματει....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για διακοπές το καλοκαίρι βρε, και αργεί ακόμα .....
|
|||
|
|||
![]()
εαν βαλω ενα λαστιχο μεσα στην εισοδο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα κάνει το λαστιχο μέσα ? πρέπει να κάνεις κάτι να πέφτει το νερό πιο ομαλά μέσα, μήπως αν έβαζες καποιο σφουγγάρι μέσα χαμηλά ? αλλα να μπορείς να το βγάλεις μετά ή να ανεβάσεις τη στάθμη όπως σου είπα πριν
|
|||
|
|||
![]()
θα το ψαχω.....κατι θα βαλω...η θα το αναιβασω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
Sub-υπερχειλιση. | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-13 20:41 |
diy υπερχειλιση!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 15-12-08 21:01 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |