|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Θαναση!!Καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! το πρωι με το σταγανωτικο υλικο πιχτο σαν στοκο εκλεισα ολα τα πορακια που ειχα στα τοιχια και τωρα μολις τελειωσα και το τεταρτο και τελευταιο χερι μονωτικο!!!!!! οποτε ζωγραφικη τελος!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να στε καλα παιδια!!! τωρα αναμωνη 2-3 μερες να στεγνωσει καλα το μονωτικο και ξεκιναμε πλακακια και ο θεος να βαλει το χερι του....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι χρωμα τα πλακακια?
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι σε σκεψη. εχω πλακακια λευκα, και γρανιτη γκρι....
το σκεφτομαι..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα το γκρι.Με το λευκο σαν ψυχιατρειο θα δειχνει.
|
||||
|
||||
![]()
αμα το κανει ομως γκρυ τοσο μεγαλο που ειναι δε θα βλεπει τα ψαρια μεσα
|
||||
|
||||
![]()
βαλε στα πλαγια γκρι και στην πλατη ασπρο...
![]() περα απ τα αστεια παντως κι εγω γκρι θα προτειμουσα...τωρα εσυ ξερεις.δες κι αυτο που λεει ο φιλος πανω μηπως δεν φαινονται τα ψαρια...
|
||||
|
||||
![]()
γιατι χαρη λες οτι δεν θα φενονται...??? σκεφτομαι για τα γκρι γιατι τα λευκα ειναι μπανιου πρεπει να ειναι 13χ22 παραλληλογραμμα. ενω τα γκρι ειναι 30χ30...
|
||||
|
||||
![]()
εγω φωβαμε οτι θα σκωτινιασει πολυ γιατι εχει και βαθος και πλατος και δε ξερουμε ακομα και αν φεγουν οι προβολης
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ νομίζω πως με το γκρι θα δείξουν καλύτερα τα φυτά και γενικώς όλα.ενώ το άσπρο μου φαίνεται πολύ χτυπητο.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να βαλει φυτα με τα ψαρια που εχει.Το πολυ καμια ριζα
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ενυδρειο θα γινει τελικα με γκρι πλακακια. το λευκο το φοβαμε πολυ, δεν μου καθετε καλα...
![]() ![]() οσο για το φωτισμο, σιγουρα θα μπουν προβολης που θα δειχνουν και το ενυδρειο και τα ψαρια σωστα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λεντ προβολείς θα βάλεις;θα χρειαστούν αρκετοί λογικά.
|
||||
|
||||
![]()
για την ωρα δεν το εχω ψαξει για το φωτισμο αλλα λογικα κατι σε οικονομιας θα παω....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχει το ηλεκτροραμα λαμπες πολλες λαμπες λεντ σε προσφορα.πηγαινε ριξε μια ματια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θαναση σοφη η επιλογη σου κατ'εμε και εγω αυτα θα εβαζα, εχει ο θειος μου γουρνα με ασπρο πλακακι και ειναι τελιως χαλια απο αισθητικης πλευρας στο ματι, ασε που το βασικοτερο ειναι οτι μολις χτυπαει ο ηλιος και φωτιζει μεσα τα ψαρια ζαλιζοντε (δεν το θελουμε αυτο).
Το μονωτικο πως το βλεπεις ?,αντεχει στην τριβη ? ,εχει γινει ενα με το πλαισιο? Τζαμια ποτε με το καλο ? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αναλογα με τον φωτισμο μπορει να παιξει και να εχει βαθος στο ματι... ![]() ![]() οσο για το μονωτικο ειναι πολυ καλο!!!! το εχω δουλεψει σε διαφορα υλικα πανω και εξηγω.... πανω σε πολυεστερα, χωρις ασταρι δεν επιασε και γρηγορα ξεκολλησαν κομματια, πανω σε ξυλο με ασταρωμα επιασε πολυ καλα εκτος απο ενα σημειο το οποιο καποια βλακια εκανα εγω και ανοιξε εκει. πανω σε τσιμενο σε εξωτερικη λιμνη που το χτυπανε οι καιρικες συνθηκες και χωρις ασταρι τρεχει τωρα 4-5 χρονια χωρις κανενα προβλημα... το μονωτικο γινετε ενα με το μπετον, η γενικα με οτιδηποτε χτισμενο λογο οτι ειναι τσιμεντοειδους βασης. αν το μονωτικο μεινει χωρις να μπουν πλακακια η κατι αλλο απο πανω χρειαζεται να μπει και ενα προσθετο που κανει το μονωτικο ελαστικο. εγω επιδη θα μπουν πλακακια απο πανω οποτε δεν θα δεχθει τριβες η κατι αλλο το εβαλα σκετο.... παντος ειναι απο τα πολυ καλα και φτηνα υλικα αν χρησημοποιηθει σωστα.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- παιδια περιμενοντας να στεγνωσει καλα η μονωση, εκανα εργασιες περιμετρικα!!! ![]() ![]() περασα ενα χερι μονωτικο ολο τον χωρο που θα ειναι πανω και γυρο απο το ενυδρειο και πιο πισω θα κλειστει... ολος ο χωρος περιμετρικα θα περαστει αλλο ενα χερι μονωτικο και μετα θα βαφτει!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 28-05-13 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απο πάνω πως θα σκεπαστεί? θα σκεπαστει?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος.θα χρειαστεί άλλο ένα χέρι σίγουρα.τι χρώμα θα βαφτεί;
|
||||
|
||||
![]()
επιδη θελω να τελειωσω για να βαλω τα ψαρια μεσα για την ωρα θα κλεισει απο πανω το ενυδρειο με πολυκαρμπονικο. μετα θελω να κλεισω ολο το χωρο του ενυδρειου στην προσοψη μεχρι το ταβανι με τζαμι και να γινει ενα μεγαλο παλανταριουμ.... αυτος ειναι και ο λογος που δεξια δεν εκλεισα τα τζαμια.
------------------------- ναι αλλο ενα χερι και μετα θα βαφτει λευκο η' ζαχαρι, κατι πολυ ανοικτο παντος για να ειναι φωτινο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 28-05-13 στις 20:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι όντως.καλύτερα ανοιχτό χρώμα ώστε να υπάρχει καλό φως.κι εκεί ψηλά που είναι δεν θα ζαλίζει και τα ψάρια όπως τα πλακάκια μέσα στο ενυδρείο.θα γίνει τέλειο.τα παλουνταριουμ δεν έχουν φυτά;είχες πει δεν θα βάλεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- αφου εχω χαζεψει τελειος με αυτη την κατασκευη, να μην σας παρω μαζι μου.... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 28-05-13 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση αυτό το κτίριο μονο του είναι??
Αυτό το έχεις υπ όψιν σου? http://www.thereeftank.com/forums/f7...um-199165.html
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |