|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αν έχεις παπαγάλο μπορεί να πάθεις ψιττάκωση και να πεθάνεις, αν έχεις σκύλο μπορεί να πάθεις λύσσα και να πεθάνεις, ακόμα και στο ίσωμα μπορεί να παραπατήσεις και να πεθάνεις.
το άρθρο δεν έχει καμμία επιστημονική τεκμηρίωση. Πάντως οι συμβουλές που δίνει είναι σωστές και νομίζω κάθε ένας μας είναι προσεκτικός και για να μη μεταδώσει κάτι στα ζώα του αλλά και για τον εαυτό του. προσωπικά καθαρίζω τα χέρια μου σχολαστικά πριν και μετά και προσέχω τα σκυλόγατα που έχω σπίτι να μην γλύψουν τα νερά του ενυδρείου αυτά τα έχουμε διαβάσει κι εδώ. το πιο απλό να πάθεις μια εντερική διαταραχή κι αυτό είναι ανεπιθύμητο. τον φόβο του μοιραίου περιστατικού τον βρίσκω κράχτη να προσέξουμε την δημοσίευση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου . | ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 80 | 18-03-13 13:18 |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |