|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
φωτογραφία δε θα μπορεσω να βάλω σημερα απο αυριο, σχετικα με το μπολι εχω ενα 30λιτρο με δυο χρυσοψαρα τα οποια υα τα γυρισω στο πετσοπ το εχω 6μηνες του εχω κανει μετρησεις κ ειναι οκ
πειραζει που θα ειναι μικρο το μπολι καθοτι προερχετε απο μικρο φιλτρο? να το βαλω μαζι μετα χρυσοψαρα και μετα τα παω πετσοπ? αν μπορουσε καποιος να βοηθουσε απο κοντα θα ηταν πιο πετυχημενο σιγουρα το εγχειρημα! επισης απο που αγοραζεται το χαρτονι που βαζεις στο πισω τζαμι? απο πετσοπ ή απο καπου αλλου μενω Αθηνα Αργυρουπολη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση του πρωτο μου καινουριο ενυδρειο 200lt | rookie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 17-10-10 20:10 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |
εξ.φίλτρο για 200lt | gap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 16-12-08 22:08 |