|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι κάποια να κάνουν δουλειά ή να βγουν κάποια που να κάνουν δουλειά. Η εμπειρία μου όμως και οι εμπειρίες όσων εμπιστεύομαι μου δείχνουν το αντίθετο. Και να κάνουν κάτι όμως οι ισχυρισμοί για άμεσο στρώσιμο δεν ισχύουν. Και αυτός που πρέπει να μας αποδείξει πώς λειτουργούν αυτά τα σκευάσματα είναι οι εταιρείες που τα φτιάχνουν, όπως και πρέπει να γράφουν τα συστατικά τους όπως αν δεν κάνω λάθος ορίζει και ο νόμος.
Απόλυτος δεν είμαι σε τίποτα, όταν όμως η πράξη μού έχει αποδείξει ότι είναι μια άχρηστη επιβάρυνση για την τσέπη των χρηστών δε θα κάτσω να το σπρώξω μήπως και βρω ένα λόγο για τον οποίο θα μπορούσαν να δουλέψουν, κάτω από προϋποθέσεις και να συμφωνούν και οι σχετικές θέσεις των πλανητών και μπλα μπλα μπλα... Λες να είμαι ρηχός άνθρωπος... και την ομορφιά στις γυναίκες προτιμώ να τη βλέπω μπροστά στα μάτια μου και όχι να χρειάζεται απαραίτητα να ψάξω βαθιά μήπως και βρω κάτι που να αξίζει λιγάκι! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βακτήρια και στρώσιμο | panos_auk | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-11 20:27 |
Σχετικά με βακτήρια | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 21:43 |
Τι Βακτήρια να αγοράσω; | johnmarka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-04-09 08:13 |
Η γλιτσα είναι βακτήρια? | Serafeim | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-02-09 12:22 |
Βακτήρια και αλλαγές νερού | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 13:33 |