|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορουσες παντως να επαιρνες κατι μεγαλυτερο θα ηταν καλυτερα...θα ειχες περισσοτερες επιλογες σε ψαρια, θα εδινες χωρο στα ψαρια περισσοτερο για να δειξουν σε μεγαλυτερο βαθμο τις συμπεριφορες τους...
ειναι περιορισμενο το 60λιτρο. κι εγω 60λιτρο εχω γι'αυτο τα λεω... ![]() τωρα απο'κει και περα ειναι θεμα χρηματων, χωρου, χρονου, απαιτησεων δικων σου κλπ κλπ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
παρουσιαση 120 λιτρων | drak7family | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 22-12-10 00:51 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |