|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κοίτα είναι μεν και θέμα χρημάτων αλλά πιο πολύ και θέμα χώρου αλλά από το 15λίτρο που έχω θα είναι πολύ καλύτερο...
¶μα έβαζα μέσα ένα με δύο όσκαρ;;; κάτι μικρότερο αλλά όχι σαν γκαπι...
|
||||
|
||||
![]()
τα oscar δεν τα ξερω. μπορει να σου πει καποιος αλλος γι'αυτα που γνωριζει περισσοτερα. αλλα αν ειναι αυτα: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._ocellatus.htm τοτε μαλλον θελεις κατι μεγαλυτερο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ναι Πανο αυτα ειναι απλα μικρα δεν τους φαινεται ποσο γινονται |
|
||||
|
||||
![]()
μμμμ ωραίο ψαράκι μ'αρεσε... αν βάλω 2 αρσενικα γκαπι και 4 θυληκες;;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα και ευκολα ψαρια τα γκαπυ. Σε λιγο το ενυδρειο θα ειναι γεματο γκαπυ απλα ασε λιγο κερατοφυλλο στην επιφανεια για κρυψωνα για τις γεννες
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το καταλαβα οτι γινονται τερατα! κατω απο 1,80 ενυδρειο λεει οτι απαγορευεται το αρθρο...μικρα δεν τους φαινεται οπως και τα πανγκασιους...και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω δεν εχω ασχοληθει μ'αυτα τα ψαρια και δεν ξερω πολλα πραγματα γι'αυτα, εχω ακουσει πολλους (κι εδω μεσα αν δεν κανω λαθος) που λενε οτι τα εχουν ή θα τα βαλουν στα ενυδρεια τους κλπ...
κι αναρωτιεμαι...εχουν ολοι αυτοι 2μετρα ενυδρεια...? γι'αυτο αναρωτιομουν αν εννοει ο φιλος αυτα... μου φανηκε περιεργο οτι ειναι τοσο δημοφιλη ψαρια και οι περισσοτεροι μαλλον τα κρατουν σε ακαταλληλα ενυδρεια...σαν τα χρυσοψαρα... |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τα οσκαρ γινονται τερατα. οσο για το ενυδρειο θα σου προτεινα να παρεις μεγαλυτερο γιατι θα το μετανιωσεις. εγω πηρα ενα 60λιτρο και σε ενα μηνα δεν μου εκανε και πηρα ενα 135λτ. μετα απο 3 μηνες βρηκα ενα 170 και τωρα και αυτο μου φαινεται μικρο. τΤΑ ΛΙΤΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.
μπορεις να βρεις απο αγγελιες στο φορουμ φτηνοτερο φτηνοτερο και μεγαλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνησω και εγω με τους προηγουμενους..αν εχεις την δυνατοτητα κοιταξε για κατι μεγαλυτερο..και εγω με 60αρι ξεκινησα και τωρα παω για 145 (με καθαρα 125)..ειναι τρελο κολλημα και οντως οσο μεγαλυτερο ειναι το ενυδρειο σου τοσο καλυτερη συμπεριφορα θα δεις απο τα ψαρακια σου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
παρουσιαση 120 λιτρων | drak7family | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 22-12-10 00:51 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |