|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα...μα τι βλακειες διαβαζα παλι!??!
ο φωτισμος πρεπει να ειναι χαμηλος για τα καρντιναλ ε?εχω μια λαμπα 15αρα και ανακλαστηρα...ειναι πιο φωτεινο το ενυδρειο μου.μπορω να βγαλω τον ανακλαστηρα.επισης ειναι και πιο πολυ φυτεμενο το ενυδρειο...αφου τα μπλακ που εχω μεσα πανε και κρυβονται συνεχεια πισω απο φυτα και ξυλα και καλα καλα δεν τα βλεπω που λεει ο λογος... θα το σκεφτω λιγο και θα δω...και οι κιχλιδες οπως τα agasiziiμ'αρεσουν οπως και τα corydoras panda...απλα ηθελα κατι με λιγο χρωμα γιατι και τα μπλακ δεν εχουν και πολυ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συχνοτητα γεννας Σκαλαριων | tsaftsouf | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 29-02-12 21:21 |
συμβατοτητα ψαριων | jiraiya | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 18-07-10 17:30 |
συχνοτητα αλλαγων νερου | panosthess76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-11-09 15:01 |
συνθεση ψαριων | kwstaogerobill | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 09-10-08 21:50 |
Συμβατοτητα ψαριων | n01r | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-07 12:26 |