|
||||
|
||||
![]()
λες να ζησω 1000χρονια.... και να μπορουσα μαλλον δεν θα το ηθελα πρεπει να ειναι πολυ μακαβριο να βλεπεις να πεθαινουν οσοι αγαπας και θα αγαπησεις και εσυ να εισαι ακομα εδω...... καλητερα λιγα και καλα
οσο για το Νο2 Νο3 για να εισαι 1000% σιγουρος οτι εχει στρωσει το φιλτρο σου θελεις αυτα τα τεστ |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει βρε γιαννη ας ειναι πολλα και καλα τοτε......
οποτε θελω και αυτα ακομα....γ#μω την κριση.... μετα με τι ψαριακια να ξεκινησω που να μπορουν να ζουν με γαριδουλες? επισης στα ψαρια του βυθου παιζει ρολο και το υποστρωμα γιατι εχω του φλουριτ που ειναι αγριο υπαρχει καμια προταση για ψαρακια? ------------------------- Bladder Snail : Physa fontinalis αυτο ειναι το σαλιγκαρακι που βρηκα αλλα το κακο ειναι οτι λεει γι αυτα πως αν δεν παει κατι καλα στο νερο βρισκεται κολλημενο στο τζαμι και στην επιφανεια οπως το δικο μου ![]() τι δεν παει καλα?????? ![]() και ζουνε μονο 3-4 μηνες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 05-12-10 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολλα και καλα με ανθρωπους που αγαπας γουσταρω τρελα
![]() ![]() Ψαρακια θα σου πουν αλλα παιδια εγω δεν ξερω και πολλα ναι παιζει ρολο καποια σπανε τα μουστακια τους και θελουν αμμο εχεις αμμωνια αυτο κανει το σαλιγγαρι να παει επανω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- βρηκα κατι κοχυλια που μαζευα απο την χιο πειραζει να τα βαλω μεσα στο ενυδρειο?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 06-12-10 στις 14:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού τα ξεπλύνεις πολύ καλά, μπορείς να τα βάλεις, αλλά να ξέρεις ότι θα σου ανεβάσουν τις σκληρότητες και πρόσεξε να μην είναι αιχμηρά.
Προσωπικά δεν βάζω τίποτε θαλασσινό, δεν μου ταιριάζει οπτικά σε ενυδρείο γλυκού νερού. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ειναι να μην τα βαλω γιατι ειναι και πολλα..... πειτε ρε παιδια κανεναν συδιασμο ψαρακιων ευκολων που να συνδιαζονται με γαριδες... ------------------------- τα σκαλαρια τι ph,kh.gh θελουν? τι θερμοκρασια και τι τροφη χρειαζονται? ------------------------- εβαλα δυο σκαλαρακια μικρα τα εχω σε 27 βαθμους μηδεν αμμωνια αλλα εχω νο2 ανεβασμενο...πως γινεται αυτο ???? τι μπορω να κανω για να πεσει?????? επισης καποια κομματια τροφης δεν τα εφαγαν και επεσαν θα ανεβει πολυ η αμμωνια????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 06-12-10 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα απ αυτα που εχω διαβασει
1)τα σκαλαρια θελουν περισσοτερα λιτρα,γινονται αρκετα μεγαλα,και εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις στις συνθηκες του νερου 2)αφου μετρασ νο2 δεν εχει στρωσει το φιλτρο πληρως.θα επρεπε και αυτα να ειναι μηδεν και ειναι το ιδιο τοξικα με την αμμωνια.αλλαγη νερου 50% πιστευω θα βοηθησει θα σου πουν και οι αλλοι που τα ξερουν καλυτερα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απορω ομως πως αφου δεν εχω αμμωνια εχω νο2 εχω 1.0 νο2.... τα ταισα μια χαρα εφαγαν και φαινονται ενταξει αν και καθονται σε μια πλευρα οσο τα παρατηρουσα οταν ταισα ηταν πολυ κινητικα...ισως δεν εχουν προσαρμοστει ακομα.... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ειναι ο φυσιολογικος κυκλος του αζωτου.
πρωτα εμφανιζονται τα βακτηρια που μετατρεπουν την αμμωνια σε νο2 και επειτα τα βακτηρια που τα μετατρεπουν σε νο3. δεν ξερω αν πρεπει να τα κρατησεις τα ψαρια.για τα σκαλαρια εχω διαβασει οτι θελουν και αρκετο υψος στο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο ειναι 45 ποντους υψος |
|
||||
|
||||
![]()
mmm για το ποσο συντομα θα πεσει δεν το ξερω.οτι ειναι επικινδυνο ειναι σιγουρα σχεδον σαν την αμμωνια.
διαβασε για τα σκαλαρια το λινκ που εκτος απο μεγαλυτερο υψος θελουν οξινο και μαλακο νερο. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/scalar.html αν θες τη γνωμη μου δωσ τα για να μην απογοητευεις.εμενα απο χθες ενα ψαρι εχει αρρωστησει και εχω ξενερωσει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ψαρια δεν εχω προβλημα να τα δωσω σε καποιον απο το φορουμ που ξερω οτι θα τα προσεχει....αλλα αν κατι μπορω να κανω θα το κανω ------------------------- ενταξει to n02 επεσε στο 0.5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι μπορω να τα ταισω εκτος απο φυλλαρακια που δεν τα τρωνε συνεχεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 07-12-10 στις 08:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλητερα να δινεις πολυ λιγο τροφη και να κανεις συχνες αλλαγες νερου παντα με αντιχλωριο και σε θερμοκρασια φρεσκου νερου κοντα στην θερμοκρασια ενυδρειου το ΝΟ2 ειναι πιο τοξικο απο την αμμωνια αν εχεις την δυνατοτητα να τα δωσεις αλλου για λιγο θα σου ελεγα να το κανεις με κλειστα τα ματια ή να μπολιασεις ξανα
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μετρησω παλι σημερα να δω αν επεσε κι αλλο...τι τροφη θελουν τα σκαλαρακια?????και ποσες φορες θελουν ταισμα?????
------------------------- θα κανω αλλαγη νερου με σκουπα βυθου μπας μηδενιστει γιατι ειχαν πεσει και καμποσα φυλλαρακια τροφης.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 07-12-10 στις 14:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια για πειτε κανεναν συδιασμο εθκολων ψαριων που να μην χρειαζονται ιδιαιτερες σκληροτητες και τετοια που να συνδιαζονται με γαριδες?????
για δωστε τα φωτα σας σας παρακαλω... |
|
||||
|
||||
![]()
απο τα πιο ομορφα ιριαθερινες
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις να μπαινουν σε νερο βρυσης (σκληρο σχεδον παντου στην ελλαδα) χωρις να πρεπει να τις αλλαξεις??
αν ναι τοτε Ζωοτοκα, Μελανοταινιες- rainbow fish για σκληρο νερο,Cpd,Tanicthys albonules ειναι μερικες προχειρες ιδεες...
|
||||
|
||||
![]()
ζωοτοκα με φουλ φυτα θα πω οχι εκ πειρας ειναι σκετος μπελας εαν θελεις να εχεις ενα σταθερο aquascape αμα θελεις να εχεις το στυλ του μποκοστα (βαζω φυτο οπου βρω χωρο) δεν εχεις κανενα προβλημα ειναι αριστη επιλογη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανουν απλα καποια ψαρακια θα σου τρωνε ενα μερος απο τον γονο απο τις γαριδες....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μιας και εχω και γω ζωοτοκα για ποιο λογο ειναι σκετος μπελας??ψαχνομαι και γω με το τι ψαρια θα βαλω γι αυτο ρωταω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω ψαχνομουν να βαλω καποια τετρα η κατι τετοιο τελος παντων που θα με συμβουλευσετε κι εσεις...κατω δεν εχω αμμο οποτε μανι μανι αποκλειονται καποια ψαρια.... δηλαδη θελω ενα ψαρι βυθου που θα μπορει να συμβιωνει με γαριδες να κανει σε σκληρο υποστρωμα και να μην εχει ιδιαιτερες απαιτησεις στο gh, kh και ουτο καθεξης και για τα αλλα στρωματα νερου....εσεις εχετε καποια κατα νου>????? ------------------------- αντς ρε παιδια αφου ξερετε εσεις δωστε τα φωτα σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 09-12-10 στις 13:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αποχη θα σκαλωνει στα φυτα θα τα σπαει θα τα ξεριζωνει κππ κλπ κλπ Παράθεση:
Αρλεκινους Phantom Tetra οτοκυκλους Amano shrimp red cherry apple snail corona και αρκετους λαθρεπιβατες σαλιγγαρακια red cherry |
|
||||
|
||||
![]()
εχω καταληξει σε τετρα οτοκυκλους γαριδουλες που θελω πολυ και εναν μικρο γλυφτη αυτον που δεν μεγαλωνει
------------------------- to no2 ειναι σχεδον μηδενικο ![]() ![]() ![]() με μπερδευει και το φως στο φως της μερας ειναι κιτρινο αλλα δεν ειναι το ιδιο κιτρινο με της αμμωνιας....ειναι της σερα τα τεστ μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 10-12-10 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξη απλα δεν ειναι εντελως 0 ειναι ας πουμε λιγο πιο πανω σε ενα 24ωρο θα εισαι οκ 99%
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πειραζει αν του βαλω ενα ψαρακι σημερα????????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να περιμενεις
|
|
||||
|
||||
![]() http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/Gibbiceps.htm ειναι το ρωτο που θα βαλω...αν ειναι μηδεν αυριο μεχρι ποσα ψαρια να βαλω? |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε 3 ψαρακια μετρα την αλλη μερα και μετα μερα παρα μερα (εκτος αν εχεις προβλημα) μετα απο 7-8μερες βαλε αλλα 3 μετρα την επομενη μερα και μετα μετρα ξανα πριν πας να αγορασεις αλλα 3 και κανε τα ιδια μεχρι να φτασεις εκει που θελεις
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε να μηδενιστει αυριο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |