|
|
||||
|
||||
![]()
πολλα και καλα με ανθρωπους που αγαπας γουσταρω τρελα
![]() ![]() Ψαρακια θα σου πουν αλλα παιδια εγω δεν ξερω και πολλα ναι παιζει ρολο καποια σπανε τα μουστακια τους και θελουν αμμο εχεις αμμωνια αυτο κανει το σαλιγγαρι να παει επανω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- βρηκα κατι κοχυλια που μαζευα απο την χιο πειραζει να τα βαλω μεσα στο ενυδρειο?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 06-12-10 στις 14:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού τα ξεπλύνεις πολύ καλά, μπορείς να τα βάλεις, αλλά να ξέρεις ότι θα σου ανεβάσουν τις σκληρότητες και πρόσεξε να μην είναι αιχμηρά.
Προσωπικά δεν βάζω τίποτε θαλασσινό, δεν μου ταιριάζει οπτικά σε ενυδρείο γλυκού νερού. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ειναι να μην τα βαλω γιατι ειναι και πολλα..... πειτε ρε παιδια κανεναν συδιασμο ψαρακιων ευκολων που να συνδιαζονται με γαριδες... ------------------------- τα σκαλαρια τι ph,kh.gh θελουν? τι θερμοκρασια και τι τροφη χρειαζονται? ------------------------- εβαλα δυο σκαλαρακια μικρα τα εχω σε 27 βαθμους μηδεν αμμωνια αλλα εχω νο2 ανεβασμενο...πως γινεται αυτο ???? τι μπορω να κανω για να πεσει?????? επισης καποια κομματια τροφης δεν τα εφαγαν και επεσαν θα ανεβει πολυ η αμμωνια????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 06-12-10 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα απ αυτα που εχω διαβασει
1)τα σκαλαρια θελουν περισσοτερα λιτρα,γινονται αρκετα μεγαλα,και εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις στις συνθηκες του νερου 2)αφου μετρασ νο2 δεν εχει στρωσει το φιλτρο πληρως.θα επρεπε και αυτα να ειναι μηδεν και ειναι το ιδιο τοξικα με την αμμωνια.αλλαγη νερου 50% πιστευω θα βοηθησει θα σου πουν και οι αλλοι που τα ξερουν καλυτερα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απορω ομως πως αφου δεν εχω αμμωνια εχω νο2 εχω 1.0 νο2.... τα ταισα μια χαρα εφαγαν και φαινονται ενταξει αν και καθονται σε μια πλευρα οσο τα παρατηρουσα οταν ταισα ηταν πολυ κινητικα...ισως δεν εχουν προσαρμοστει ακομα.... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ειναι ο φυσιολογικος κυκλος του αζωτου.
πρωτα εμφανιζονται τα βακτηρια που μετατρεπουν την αμμωνια σε νο2 και επειτα τα βακτηρια που τα μετατρεπουν σε νο3. δεν ξερω αν πρεπει να τα κρατησεις τα ψαρια.για τα σκαλαρια εχω διαβασει οτι θελουν και αρκετο υψος στο ενυδρειο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |