|
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις να μπαινουν σε νερο βρυσης (σκληρο σχεδον παντου στην ελλαδα) χωρις να πρεπει να τις αλλαξεις??
αν ναι τοτε Ζωοτοκα, Μελανοταινιες- rainbow fish για σκληρο νερο,Cpd,Tanicthys albonules ειναι μερικες προχειρες ιδεες...
|
||||
|
||||
![]()
ζωοτοκα με φουλ φυτα θα πω οχι εκ πειρας ειναι σκετος μπελας εαν θελεις να εχεις ενα σταθερο aquascape αμα θελεις να εχεις το στυλ του μποκοστα (βαζω φυτο οπου βρω χωρο) δεν εχεις κανενα προβλημα ειναι αριστη επιλογη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μιας και εχω και γω ζωοτοκα για ποιο λογο ειναι σκετος μπελας??ψαχνομαι και γω με το τι ψαρια θα βαλω γι αυτο ρωταω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω ψαχνομουν να βαλω καποια τετρα η κατι τετοιο τελος παντων που θα με συμβουλευσετε κι εσεις...κατω δεν εχω αμμο οποτε μανι μανι αποκλειονται καποια ψαρια.... δηλαδη θελω ενα ψαρι βυθου που θα μπορει να συμβιωνει με γαριδες να κανει σε σκληρο υποστρωμα και να μην εχει ιδιαιτερες απαιτησεις στο gh, kh και ουτο καθεξης και για τα αλλα στρωματα νερου....εσεις εχετε καποια κατα νου>????? ------------------------- αντς ρε παιδια αφου ξερετε εσεις δωστε τα φωτα σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 09-12-10 στις 13:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αποχη θα σκαλωνει στα φυτα θα τα σπαει θα τα ξεριζωνει κππ κλπ κλπ Παράθεση:
Αρλεκινους Phantom Tetra οτοκυκλους Amano shrimp red cherry apple snail corona και αρκετους λαθρεπιβατες σαλιγγαρακια red cherry |
|
||||
|
||||
![]()
εχω καταληξει σε τετρα οτοκυκλους γαριδουλες που θελω πολυ και εναν μικρο γλυφτη αυτον που δεν μεγαλωνει
------------------------- to no2 ειναι σχεδον μηδενικο ![]() ![]() ![]() με μπερδευει και το φως στο φως της μερας ειναι κιτρινο αλλα δεν ειναι το ιδιο κιτρινο με της αμμωνιας....ειναι της σερα τα τεστ μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 10-12-10 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξη απλα δεν ειναι εντελως 0 ειναι ας πουμε λιγο πιο πανω σε ενα 24ωρο θα εισαι οκ 99%
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανουν απλα καποια ψαρακια θα σου τρωνε ενα μερος απο τον γονο απο τις γαριδες....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |