|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να ερθω γιατι δεν παιζει χρημα ενω το αλλα ΣΚ θα κατεβω ετσι και αλειως Θεσσαλονικη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος είναι ο κύριος red rubin;
Έχει κάποιο μαγαζί; |
|
|||
|
|||
![]()
petcumulus
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τον ξέρω προσωπικά αλλά δεν ήξερα ότι είναι αυτός μ' αυτήν την επωνυμία «red rubin».
------------------------- Κώστα αν τα ramshorn δεν πειράζουν τα φυτά, θέλω να μου φέρεις δύο με τρία τεμάχια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 23-10-10 στις 11:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Και εμένα βάλτε για τον αυριανό καφέ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει Γιώργο, τα λέμε την άλλη Κυριακή λοιπόν. Ηelena μην βάλεις αν έχεις μικρά aple snailς.
ΟΚ Γιάννη, θα φέρω αρκετά ramshorn. Posidwnas christsos olga giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman chris129 nikosm1 mikeepidio Να κλείσω αύριο για 20 άτομα, καλά είναι? |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω καλά είναι, και εγώ θέλω σαλιγκαράκια και αν υπάρχει και κανά applesnail παρακαλώ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις γύρισα από τον "ΕΚΤΑΚΤΟ" ψαροκαφέ, καλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει, καμμιά 30αριά άτομα, 2 τόννοι φυτά, καμμιά 100στή σαλιγκάρια,
ο paco με 12 σακκούλες κλαδεματάρες, ο petcumulus, ο azores, οι πάντες ήταν εκεί, μόνο ο panos1972 έλειπε, μιλάμε καλύτερα δεν γινόταν. ![]() Είχαμε και guest star, τον Dimitris_Batman από Αλεξανδρούπολη και ήρθαν και 3 νέοι φίλοι και η καινούρια μας μασκότ, η 6μηνη κόρη του drbig, η οποία μάζευε στο καροτσάκι της όλα τα κουλουράκια, υποπτεύομαι κατόπιν οδηγιών που είχε πάρει από τον μπαμπά της. ![]() Να ευχαριστήσω πολύ για τα κλαδέματα τον giannisaek και τον paco, καθώς και την Όλγα για το υπέροχο κορυντοράκι πάντα. ![]() Ο nikosm1 επανέφερε την πρόταση να γίνουν μερικές συναντήσεις Σάββατα αντί για Κυριακές, προκειμένου να μπορέσουν να κατεβούν οι εκτός Θεσσαλονίκης φίλοι, συνδυάζοντας τα Σαββατιάτικα ψώνια με ψαροκαφέ, κουβεντούλα και κλαδεματομαζώματα και αφού πήραμε και την συγκατάθεση του george, λέμε να κάνουμε την πρώτη συνάντηση μετά τις εκλογές, κάποιο Σάββατο απόγευμα γύρω στις 4 ή 5 η ώρα. Την επόμενη Κυριακή 30/10 λοιπόν είναι η επίσημη συνάντηση, ώρα 12:00 στο ίδιο μέρος, να δούμε αν θα μπορέσουμε να μαζευτούμε περισσότεροι. |
|
||||
|
||||
![]()
κρατηστε τιποτα κ για την επισημη συναντηση ρεεεε!!!!θελετε να τα τρωτε μονοι σας
![]() ![]() δε πιστευω να εχετε κανει καμια κλικα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να προσθεσω οτι εξαιτιας καποιου που νομιζει οτι χωραει απο χαραμαδες δεν μ`αφησε να γευτω τον υπεροχο καφε που ειχε εμφανιση προφιτερολ!!!
Οι χαραμαδες ειναι για λιγους.............. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Απ' ότι φαίνεται δεν μας φτάνει μόνο μια φορά τον μήνα! Να ευχαριστήσω τους nikosm1,paco,giannisaek και κάποιον που ξεχνάω(είναι και η ηλικία).Με τα κλαδεματάκια τους στόλισα τους βραχόκηπους. Και τον red rubin που μας έφερε στα πόδια μας τις παραγγελίες! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Το ιδανικό θα ήταν 4-καφέ + 4-τσίπουρο / μήνα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 24-10-10 στις 17:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ τον Κώστα (bokosta) για τα πολλά ramshorn που μου έδωσε
Τον Βασίλη (paco) για τα όμορφα φυτά. Την olga για την java fern που την έδεσα στο ξύλο μου και έδειξε πολύ όμορφη. Και τον Χάρη (drbig) για τα apple snail και για την όμορφη vallisneria nana. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ευχαριστώ το Χάρη (drbig) που έφερε τη μικρή και μου έδωσε και το κινητό της.
![]() ![]() ![]() υγ.Φωτογράφε,ανέβασε και τις φωτογραφίες. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν και πηγα λιγα αργα γινοτανε χαμος. Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον bokosta για τα φυτα που μου τα εδωσε επειδη ηθελα να στησω το malawi μου. Ολοι η παρεα ηταν πολυ κοινωνικοι. Ελπιζω την επομενη κυριακη να μπορεσω να ερθω νωριτερα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο φυτεύονται τα νταμάρια σας, τόσο πιο κοντά έρχεστε στο πραγματικό νόημα του υποβρύχιου κήπου κι απομακρύνεστε από τις βραχονησίδες. Ευελπιστώ κάποτε να δω τις βρωμοκιχλίδες σας να κόβουν βόλτες σε φουλ φυτεμένα και να σκάβουν ανάμεσα σε γρασίδια, κούμπες και τενέλους. ![]() Πώς λένε ότι για κάθε σχολείο που ανοίγει, κλείνει και μια φυλακή, έτσι και για κάθε βαλισνέρια που βάζετε, βγαίνει και μια κοτρώνα από το νταμάρι. Πού θα πάει, θα σας πρασινίσουμε όλους, η νίκη είναι κοντά, venceremos. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοσμοπλημμύρα! Ο Beauκώστας που ήρθε από τους τελευταίους δεν εύρισκε κάθισμα να καθίσει! Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Βασίλη (paco) για τα φυτά του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χάσαμε και μεις μια συνάντηση και "έβρεξε" κλαδέματα και σαλιγκάρια...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρε κρατηστε και κατι για μας....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι μια κοσμοπλημυρα με πολυ γελιο πειραγματα συζητησεις με ολα τα περιεχομενα μας εκανε και καλοκαιρινη μερα και το καταχαρηκαμε
χαιρομαι που ευχαριστηθηκατε με τα φυτα ξανα σε δυο βδομαδες γιατι τα εχω ξυρισει τα ενυδρεια
|
|||
|
|||
![]()
Εγω με την σειρά μου να ευχαριστήσω την Όλγα για το narrow
![]() και την γλυκειά Σοφία για τα κουλουράκια. ![]() Αν και καποιοι (γκουχ γκουχ) εκαναν τα γλυκα μάτια στην κόρη μου, πέρασα υπέροχα! Χρήστο Σου έχω ΞΑΝΑΠΕΙ! ΜΗΝ ρίχνεις σταχτη στα μάτια των άλλων. Όλοι ξέρουμε οτι μιλάνε για σένα!!! ![]() ![]() ![]() Χαβίτο ΧΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω λαος παλι σημερα
![]() ![]() ![]() .....αν και ειμασταν μονο 2 γυναικες,εγω και η κορη του drbig που ξερει να κανει φανταστικες μπουρμπουληθρες με τα σαλακια της ![]() Με την σειρα μου να ευχαριστησω και γω τον giannisaek και paco για τα φυτα,πινω τον καφε μου και παω να φυτεψω.... ![]() Panos1972 εχεις μια ακομα ευκαιρια να εμφανιστεις την αλλη Κυριακη.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά χάρηκα και ευχαριστήθηκα την συνάντηση με τα "παιδιά" σήμερα.Κάτι το μοναδικό!κάθε συνάντηση ανεπανάληπτη που κανονίζετε.
Δυστυχώς για εμάς τους πιο πάνω από Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο να βρισκόμαστε σε τέτοιες συναντήσεις. Ελπίζω να οργανωθούμε και να έρθουμε σε κάτι πιο επίσημο και να μην μείνουμε στον καφέ μόνο(και καμία εκδρομή μου ανέφερε κάποιος). Συγχωρέστε με που δεν θυμάμαι τα ονόματα πολλών αλλά με τον καιρό θα γίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα καλούδια που πήρα,σαλιγκάρια-φυτά-γαρίδες και πάνω απ'όλα για την γνωριμία και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπήρξε... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Την άλλη Κυριακή... ΟΧΙ!!! Δεν θα περάσει ο φασισμός!!! ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |