|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασα όλα τα παραπάνω post και έχω να πώ ότι....στο δικό μου ενυδρείο,σε 6,2 ph,4-5 gh kai 30c...ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ οι δίσκοι μου(πάνω από 20) μαζί με 10 cardinal,25 ροδόστομοι,2 angistrus,1 clown....KAI KAMIA 50-60 GAMBY,τα οποία αναπαράγωνται σαν κουνέλια,έχουν φανταστικά χρώματα και κυκλοφοράνε ανάμεσα στους δίσκους Α Ν Ε Τ Α. Δέν προέρχονται από καμία άκρη του κόσμου αλλά έχουν γεννηθεί,όλα σε ενυδρεία.Το ίδιο και οι δίσκοι που όλοι έχουμε,δεν έχουν καμία σχέση με τους άγριους και έχουν όλλοι γεννηθεί σε ενυδρεία.
Αγαπητοί φίλοι αυτές οι θεωρίες είναι όλες καλές(αν και λίγο κουραστικές) αλλά για μένα μετράει μόνον η πράξη και αυτό που βλέπω στο ενυδρείο μου. Και όποιος θέλει ευχαρίστως να έρει να δει από κοντά τους δίσκους με τα γκαμπάκια και τα μωρά τους. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία & συντήρηση φυτεμένου ενυδρείου - Πρόγραμμα λίπανσης EI - Dry start | Γιώργος Κ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 81 | 25-11-15 14:56 |
Ανακοίνωση Σεμιναρίου R.Shimek-προγραμμα | NPS | Παραλία - Beach Bar | 9 | 28-10-07 08:23 |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙ SHOW 2007 | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 12-06-07 13:22 |