|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι υπηρξε ασεβεια σε καποιον...και συντονιστη με εκανε ο δικτατορας..(απορω ακομη γιατι με εκανε)..κανενα μελος δε με προτεινε...
οχι μελη σημαινει οχι φορουμ..οχι συντονιστες...και τι να πει αυτο?? αν δεν υπηρχαν φορα απλα δε θα ημουν συντονιστης...δε με τρεφει αυτο..ουτε εμενα ουτε την οικογενεια μου..μηπως να πουμε και ευχαριστω στα δαχτυλα που δεν ειναι ιδια? δε χρωσταω σε κανενα φιλε μου...δεν ειναι και κανενα αξιωμα ο συντονιστης να ευχαριστησω τα μελη που (ΔΕΝ) με εκαναν. μια εξτρα υποχρεωση ειναι που μου προτεινε ο διαχειριστης για ενα χερι βοηθειας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 18-06-10 στις 12:23 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apolemichthys Trimaculatus σε κύβο 70x60x60(cm)??? | panosb | Reefsafe | 7 | 05-01-09 17:06 |
blood parrot cichlid fish | DIMITRIS_cy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-08 02:21 |
Nutrafin Blood Worms | crazyio | Bettas | 2 | 02-01-07 09:56 |
Blood Red Jewel (Cichlids) | giannisg | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 15-05-06 16:19 |
Red Parrot | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-01-06 22:35 |