|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Lucy μην δινεις σημασια,στην τελικη αν εισαι απεριποιητη και χυμα σου την λενε,αν ασχολεισαι πολυ με την εμφανηση παλι τα ιδια..Αν εχεις βεβαια παιδια την εκατσες,γιατι δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι αντρες που θα κατσουν να ασχοληθουν εκεινοι με τα παιδια και να απολαυσεις εσυ τα δικα σου χομπυ (και μην πει κανεις οτι δεν ειναι ετσι,θα του δαγκωσω την μυτη).Γενικα οτι και να κανεις,ολο και καποια μουρμουρα θα ακουσεις..προσωπικα μπορει να μην ακουω τιποτα για shopping therapy,νυχια,μαλλια κτλ,αλλα για το ενυδρειο...ουκ ολιγες φορες ειχαμε μουρμουρα.Το αποκορυφωμα ηταν η μπουκαλα διοξειδιου..του πεταχτηκαν τα ματια εξω του αγαπημενου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά στο στόμα σου!!!
Βέβαια όταν κουβαλάνε αυτοί, (π.χ. καλλιέργεια σκουληκιών γκρίνταλ στο ντουλάπι της κουζίνας) αν γκρινιάσουμε εμείς ... μην πω!!! Αλλά τι να κάνετε! Οι άντρες είναι απαραίτητοι στη ζωή σας! Χαρά σε μένα που κατάφερα ν' "αποτοξινωθώ" ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Άν δεν κάνω λάθος δύο μεγαλώνεις!
Ομολογουμένως περάσαμε πολύ ωραία στην συνάντηση! |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι σας το έλεγα να απαγορεύσουμε την είσοδο γυναικών στο φόρουμ
![]() αυτές σαν ηρωίδες της επιβίωσης, που σηκώνουν όλα τα βάρη του κόσμου κι εμείς σαν αναίσθητα, σωβινιστικά γουρούνια που τις καταπιέζουμε. Προβλέπω στην επόμενη συνάντηση να αρχίσουν την ...καφεδο-μουρμούρα και την γκρίνια και να το διαλύσουμε σε 10-15 λεπτά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τις γυναίκες θα συνεχίσω να τις αγαπώ γιατί δίνουν μια γλυκιά νότα στην ζωή μας.
![]() Όλοι οι άντρες είμαστε κακάσχημοι, αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες δεν θα θέλαμε να βγούμε από το σπίτι μας. Τι να βγω να δω, αντρικές καράφλες; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοβω το κεφαλι μου οτι η γυναικα σου / κοπελια σου ηταν διπλα σου οταν εγραφες το ποστ Μετά της είπες ότι είναι η ποιο όμορφη από ολες και μετα …… |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως η σελίδα είναι πολυ μικρή για να φιλοξενήσει τις αφοπλιστικες απαντήσεις μου.
![]() ![]() Τα λεμε στην επομενη συναντηση ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο νοημα δινουν οι γυναικες στη ζωή μας τοσο νοημα δινουμε και μεις στη ζωή τους. Προφανώς θεωρείς τους άντρες άσχημους επειδή είσαι ετεροφυλόφιλος.. Αντίστοιχα και μια ετεροφυλόφιλη γυναίκα θεωρεί τους άντρες όμορφους επειδή είναι ετεροφυλόφιλη. Δεν υπάρχει ''άσχημο'' φύλο (σε εμφάνιση). Υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι (σε εμφάνιση). Αυτά τα off topic απο μένα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα ρε παιδια,καποια πραγματα,οπως και να τα κανεις...ειναι γεγονος ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με την προλαλήσασα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γι'αυτό σε τιμωρεί ο Θεός και έχεις άλγες....
|
|||
|
|||
![]() Διαφωνώ. Τα πάντα είναι σχετικά. Καθώς στις νέες ηλικίες-οικογένειες τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν και βοηθάει και ο άντρας ουκ ολίγες φορές στις δουλειές του σπιτιού. Επίσης τις περισσότερες φορές-σε σχέση με τη γυναίκα ο άντρας κάνει πιο δύκολη δουλειά, είναι δηλαδή έξω περισσότερες ώρες ή κάνει και δεύτερη δουλειά και εκεί πατσίζουνε... Απλά η γυναίκα έχει μάθει να παραπονιέται περισσότερο όταν απειλείται η καλοπέραση της ενώ ο άντρας βάζει το κεφάλι κάτω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παραπονιέται η γυναίκα ..... τσ..τσ..τσ... μη το λες ......
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνιδα κρυψου....σε 20 λεπτα ειμαι εκει...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ... και ναι είμαι ηρωίδα γιατί μεγαλώνω δυο μαντράχαλους!!! ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αγόρια τ' ομολογώ!!!!!!!!!!! πεθαίνω να σας βρίζω νυχθημερόν!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το γυρίσουμε τώρα στο "αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες" ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να 'στε καλά με κάνετε και ευθυμώ τέτοιες ανιαρές ημέρες!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω!!!!!!!!! που το θυμηθηκες αυτο??? θεσσαλονικη-εβρο τα ιδια συνθηματα χρησιμοποιουσαμε???
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι δείχνουμε την ηλικία μας...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αν είναι να ακούω τη γκρίνια σας, μάλλον θα προτιμήσω μπανάκι στη Χαλκιδική. ![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ΕΛΕΟΣ!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα και να το προλαβαινες..μαλλον δε θα το γνωριζες μιας και ησουν στο αντιθετο στρατοπεδο...με τις "μαυρες κοτες". ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τί λες βρε αρχαιολογία;;; "Άρρενες άριστοι, κορασίδες μελανόχρωμες όρνιθες!" Ελπίζω να το κατάλαβες τώρα γιατί το πληκτρολόγιό μου δεν υποστηρίζει γραμμική!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάνο μου θύμισες την Κατακουζίνα! |
|
||||
|
||||
![]()
Πως αλλιώς θα καταλάβει περί τίνος λέμε το bokostαπολίθωμα;
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίστε έτσι παιδιά! Που θα πάει, μία δύο θα σας κλείσει τα σπίτια! Δεν απαντάει γιατί ετοιμάζει αγωγές!
Και ναι, πανελλαδικό ήταν το σύνθημα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεσπαθώσατε όλα τα "πιτσιρίκια", Λούσυ φέρε και τα παιδιά σου στη συνάντηση να παίξουν με τους 2 Παναγιωτάκηδες και τον Χαρούλη.
![]() Εμείς τραγουδούσαμε: ...κι ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια.. ![]() Αρχαία δεν κάναμε κύριε Πάνο, μπορείτε να μου πείτε την μετάφραση? Γι' αυτήν την Κατακουζίνα μου έχει μιλήσει η μαμά μου κύριε Χάρη, το έβλεπε το σήριαλ, στα νιάτα της. Στέλιο δεν απαντούσα, γιατί όσο τα "μικρά" σαχλαμάριζαν, εγώ έψαχνα τις αγγελίες μήπως χαρίζεται τίποτε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα καλα ρε κωστα 25 ετων δεν εισαι και 21 η Ελενα ή κανω λαθος?????
(για τα κλαδεματα/ψαρια/τροφες/ξυλα θα περασω το βραδυ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(τα κλαδεματα/ψαρια/τροφες/ξυλα σε περιμένουν. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |