|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Toν φαγατε τον ανθρωπο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πέστα ρε Γιώργο, είδες αγάπες?
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ¶λεξ, κουκούλας? Εγώ φταίω, που έβαλα τη γυναίκα μου να πείσει τη δικιά σου ότι χρειάζεστε κι άλλο ενυδρείο, αχάριστε προδότη... ![]() Όσο για σένα Ηλία, σκέφτομαι να βάλω παρέα στα σαλιγκαράκια σου, είμαι ανάμεσα σε κλόουν, πάφερ ή anentome helena, έχεις καμιά προτίμηση? Και ξαναζήτα φυτά, σαρκοφάγα θα σου στείλω και δηλητηριώδη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + 1.000.000 Κλαίω από τα γέλια!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Και που να δεις πόσο θα κλάψεις με αυτά που σου ετοιμάζω παλιομασκαρά.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερη ομοιοτητα!!!!
Απιστευτο! Πολυ ωραια ηταν και κοσμο ειχε, και οφειλω να ομολογησω οτι οντως ξεφορτωσα ολη μου την πραματεια!!! Ωρα να συζητησουμε για το χριστουγεννιατικο παρτυ!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και βρήκα και τον ιδανικό Αϊ-Βασίλη: Λέει και τα κάλαντα (βάλτε ήχο και πατήστε το λινκ): http://www.pqdvd.com/talking-photo-p...alkingid=29441 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Φιλικα παντα, ![]() ![]() ![]() ![]() Ηλίας |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aπό την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, έλεγα τι μου θυμίζει.... τι...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και τώρα που το θυμήθηκα, πού ήσουν και δεν ήρθες στη συνάντηση? Την τσίμπησες την απουσία, στις πόσες μένεις, ξέρεις? ![]() ![]() Ηλία αν σε πιάσω στα χέρια μου, θα ψάχνεις να βρεις τις διαφορές ανάμεσα στο πώς ήσουν και στο πώς θα σε κάνω, ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρων και εγω.
------------------------- για κατερινη
]kostaskich 200 lit discus-cardinal -rodostomus-ancistrus 450lit malawi haplochromines ![]() 30 lit iriatherina-cpd-red chery Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostaskich : 08-12-09 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη νευριαζεις ρε Κωστα μια πλακα καναμε...
![]() Αντε οριστε και μια με τον πανο... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσένα κύριε γυψοσανιδά του ΠΣΦΕ θα σε μπατσίσο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε καμια φωτο ρε παιδια τοσες φωτο βγαλατε
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να δούμε και εμείς που λείπαμε
![]() Περαστικά Σταύρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κλεόβουλε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά Στρατηγέ μας, εμείς το ενυδρείο σου ματιάξαμε, εσύ αρρώστησες?
Ηλία, τώρα θα νευριάσω, εγώ Πήτερ Σέλερς κι ο Πάνος με τα ουρί του Παραδείσου? Τι αδικία είναι αυτή? ![]() Πάντως το κορμί το πέτυχες, έτσι ήταν στα νιάτα του, πριν αρχίσει τα κοψίδια και τα γουρουνόπουλα. ![]() Οι φωτό βγήκαν μάπα, ίσως επειδή τις τραβούσα εγώ (που ήσουν βρε Ζ.Χ.?) Στην προηγούμενη σελίδα έχει άλλες 10, πόσες φορές θέλετε πια να μας δείτε, δεν μας βαρεθήκατε? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλε τα σαλιγκαρια μου που ειναι?...
![]() ![]() Καμια λεζαντα με τα ονοματα δεν εχει ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε κωστα τελικα πολυ χαλια η Hitachi, ελπιζω να βγαζει καλυτερο βιντεο.
Εκτος αν το δυνατο της χαρτι ειναι με το εξαρτηματα για κολλητηρι!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλά εγώ που δεν άλλαξα τις ρυθμίσεις από την φωτογράφηση του ενυδρείου κι έψαχνε ψαράκια και βαλισνέριες το μηχάνημα. Φυσικά ένας επιπρόσθετος λόγος είναι το "θέμα" της φωτογράφησης, γιατί άλλο να βγάζεις μοντέλες κι άλλο "ψαρόφατσες" σαν τις δικές μας. ![]() Όσο για το εξάρτημα για κολλητήρι, δεν θυμάμαι ποιός εξυπνάκιας το είπε στη συνάντηση, αλλά έχω μια υποψία για τον ένοχο, τις φωτογραφίες του οποίου ακόμη δεν τις είδαμε, αν και τον βλέπουμε στην πρώτη φωτό να τραβάει και στην τρίτη να μας γυρνάει πλάτη. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα και στην επομενη συναντηση θα εχουμε ρεβανς!!!
http://sendables.jibjab.com/view/N39mnw9VX9NeZRb6
|
|||
|
|||
![]()
Αχαχαχαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() Απίστευτο το βιντεάκι, κι ας μ' έβαλες στον ρόλο του Πήτερ Σέλερς (εσένα Ηλία σου χρωστάω ένα μπερτάκι. ![]() Επιφυλάσσομαι για την επόμενη συνάντηση κι ελπίζω να έχει χιόνια, χε χε χε ![]() Καλές γιορτές ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλά δεν το πιστεύω!!! που πάτε και τα βρίσκετε!!!!
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά υπέροχο!!!
Πέθανα στα γέλια!!! Μπράβο!
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο!....
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |