|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρκετα καλη προσπαθεια ! Το μεγαλο ξυλο πισω χτυπαει καπως ετσι που ειναι κομμενο με πριονι. Σκεφτομαι οτι θα εδειχνε πολυ ωραια Χmoss στις κορυφες του
![]() Επισης χρειαζεσαι να τακτοποιησεις λιγο τα φυτα. Κυριαρχει η Hygrophila αλλα εχει μεγαλα φυλλα γι αυτα τα λιτρα και κανει το ενυδρειο να μοιαζει μικροτερο.Κανε λιγο χωρο στην μεση και βαλε λεπτοφυλλα φυτα οπως η rotala που εχεις. Η Riccia με τον φωτισμο που εχεις δεν θα κανει χαλι, μονο στην επιφανεια μπορεις να την εχεις. Το καλυτερο χαλι για την περιπτωση σου ειναι απο java moss δεμενη πανω σε ενωμενα πλακιδια μη ασβεστολιθικης πετρας ή κεραμιδιου. Θα σε συμβουλευα να κανεις συχνοτερες αλλαγες νερου , αφου μαλιστα εχεις και θεμα με την bba. Ενα 30-40% την εβδομαδα ειναι νομιζω ιδανικο. Σχετικα με αυτη την αλγη, κανε ολες τις μετρησεις για να βρεις τι λειπει, διορθωσε την λιπανση, αυξησε το co2 ακομα και αν χρειαστει ταυτοχρονα με το diy να ριχνεις και excel και αφαισεσε οση περισσοτερη μπορεις για να μην σου εξαπλωθει κι αλλο.Το οξυζενε τοπικα με συριγγα πανω στα φυλλα της ανουμπιας ειναι ενας τροπος.. Καλη συνεχεια ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, θα κάνω διορθωτικές κινήσεις όπως με συμβούλευσε και raven, αν κάποιος μπορεί να μου συστήσει κάποιο σύστημα co2 η κάποα συγκεκριμένη όσμωση κατάλληλη για το ενυδρείο μου θα το εκτιμούσα γιατί δεν έχω αρκετή εμπειρία σε αυτά τα συστήματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
απλά όταν βλέπω μια μάρκα, δεν μπορώ να κρίνω αν είναι κατάλληλο για τοενυδρείο μου, γι αυτό θέλω να μου προτείνεται κάποια για όσμωση και co2 για να κάνω έρευνα αγοράς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tο ενυδρείο είναι σε αρκετά καλό δρόμο, αν προχωρήσεις στις διορθωτικές κινήσεις που αναφέρανε όλα τα παιδιά παραπάνω, σίγουρα θα γίνει τέλειο. Στο ερώτημά σου τώρα :
RO Για ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ht=water+waves Παίζουν βέβαια και οι οσμώσεις της ro-man, όπου ο Έλληνας ο αντιπρόσωπος της http://www.ro-man.gr/ ανέφερε ότι ξαναάνοιξε, τώρα το κατά το πόσο θα ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος (διανομή-επικοινωνία κλπ) είναι στο χέρι του να το αποδείξει. CO2 Ότι συσκευή και να πάρεις θα σου βγει ακριβότερα από τον "κλασσικό" πια συνδυασμό : 1) Mανόμετρο από aquaristic : http://www.aquaristic.net/shop.php/s...aram/manometer 2) Και μπουκάλα για CO2 από Πυροσβεστικά Είδη. Αν δεν βρεις Πρέβεζα, όταν έλθεις κάποια βόλτα ¶ρτα παίρνεις από εδώ. Νομίζω ο Ανδρέας (andreas213) πήρε την 5κιλη στα 40 ή 50¤ (αν κάνω λάθος θα σε ενημερώσει αυτός. 3) Μια αερόπετρα για διάχυση. Φως Aν δεν θέλεις να μπλέξεις με diy κλπ, έτοιμο συστηματάκι της glomat για 2Χ30 W+ 2 30ρες Τ8 ή μικρότερο. Χοντρικά με 230-240 ¤ θα έχεις RO, φωτισμό και CO2. Βέβαια δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις όλα μαζί. Καλή συνέχεια... ΥΓ :Την riccia για χαλί ξέχνα τη! Υπάρχουν πολλά καλύτερα και δεν θα σου παίξουν και νεύρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
Πρωτη γεννα. Χαρα και SOS | IRENE | Ζωοτόκα | 5 | 27-10-06 00:06 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |