|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο, ότι σκεφτόμουν να ακολουθήσω την πρότασή σου ούτως ή άλλως, ειδικά μετά την κουβέντα στο νεοσύστατο group, οπου ανέφερες τις γρήγορες εξελίξεις του δικού σου
![]() ![]() Υπάρχει αρκετή ανάπτυξη και τώρα, αλλά όχι η επιθυμητή και δυστυχώς δεν έχω άλλο χρόνο για πειραματισμούς. Και να το γεμίσω βέβαια δεν νομίζω να προλάβω να το δω τελειωμένο πριν φύγω για φαντάρος, αλλά τουλάχιστον θα έχω προλάβει να βρω κάπως την σχετική ρουτίνα λίπανσης. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να το συντηρήσει ο κολλητός που θα το αναλάβει. Μόλις γεμίσω την μπουκάλα που έχω, θα πέσει και το γέμισμα με νερό. Θα ανεβάσω και φωτό. Με το dry start δεν τελείωσα όμως, θα επανέλθω κάποια στιγμή στο μέλλον γιατί το πήρα εγωιστικά.. ![]() clarck σ'ευχαριστώ φίλε μου... Η υπομονή πάει πακέτο με το χόμπυ μας ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |
Κατασκευή Λιμνης | Tzo | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 07-06-07 07:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή Denitrator | george_grat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-06-06 21:30 |