|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Δεν εχω να προτεινω καποια αλλα για καλυτερα. Απλα επειδη και εγω χρησιμοποιω το siporax, ηθελα να μαθω εαν μπορουμε αποδεδειγμενα να πουμε οτι ειναι το καλυτερο. Ενας λογος που με κανει να το ψαχνω και να μην το δεχομαι ως δεδομενο, ειναι το γεγονος οτι δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο αλλα προιοντα της SERA, οπως τεστ,τροφες,φαρμακα και αναρωτιεμαι μηπως ειναι και το siporax της ιδιας ποιοτητας με τα παραπανω,μιας και το κατασκευαζει η ιδια εταιρεια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Siporax Vs SUBSTRATpro.... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 37 | 29-05-08 11:12 |
Substrat Pro!! | gtsia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 15-03-08 00:53 |
substrat - siporax | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-01-06 09:00 |
Siporax | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-02-05 03:38 |