|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αρα επιβεβαιωνεις το φυλο και με το χρωματισμο που σου ειπα....οποτε αν το αλλο δεν κελαιδαει και ειναι πανω απο ενος ετους ειναι θηλυκο.....δες τα φτερα της ουρας του αν εχει καποιες λιγο πιο εντονες κιτρινες γραμμες οριζοντιες....αν ναι τοτε εχεις ζευγαρι και καλο ειναι να τους βαλεις σε ευρυχωρο κλουβι με μια φωλια...ταιζε τα εκτος απο την κανονικη (ποικιλια απο κεχρι και ηλιοσπορο) τροφη πολλα φρουτα και λαχανικα (ειδικα καροτο )...αυγοτροφη (τη βρισκεις σε πετ-σοπ) και κοκκαλο σουπιας σαν πηγη ασβεστιου...λιγη ηρεμια και πολυ συντομα θα εχεις αυγα...
![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |