|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κάτι τέτοιο συμφέρει API Freshwater Master Test Kit έχει όλα τα απαραίτητα τεστ Για χαλίκι δεν ξέρω , έχω χρόνια να αγοράσω και δεν ξέρω πιο ειναι χαλαζιακό, περίμενε να μας πει κάποιος άλλος φίλος Για ψάρια και φυτά δες από κανα χομπίστα, συνήθως πολλοίχα ρίζουν Γκαμπυ και κερατόφυλλο δεν χρειάζεται να πας να αγοράσεις. Αν σε ενδιαφέρουν τα Εντλερ μπορώ να βρω να σου δώσω αλλά με τη μοναδική δική σου υποχρέωση να μη βάλεις άλλο είδος ζωωοτόκων μέσα για να μην υβριδίσουν Endlers είναι αυτά https://www.google.gr/search?dcr=0&b....0.beuRibwtPKo είναι ένα συγγενικό είδος Γκάπυ , λίγο πιο μικρόσωμα αλλά μπορούν να ζευγαρώσουν με Γκάμπυ , και τότε θα δημιουργηθεί ένα νέο υβριδικό είδος για αυτό καλύτερα να μη το παίζουμε Θεοί, αν σε ενδιαφέρει πες μου Επίσης θες θερμαντήρα και μια αεραντλία για ώρα ανάγκης. Για βαρέλι/δοχείο αλλαγών θα κάνεις κάτι ; Πως θα κάνεις τις αλλαγές σου ; Μην αρχίσεις με κουβάδες , θα σε κουράσουν
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρειαζομαι την βοηθεια σας.. | kyriakos1908 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-11-15 22:38 |
sos χρειαζομαι τη βοηθεια σας | iliaskeles | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-03-14 16:37 |
χρειαζομαι την βοηθεια σας | jimpsilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-02-14 19:49 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |